Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Minyons Escoltes i Guies) Ja s'han obert les inscripcions al primer curs universitari sobre els significats i valors de la natura que s'ofereix a Catalunya i a l'Estat. És el postgrau que ofereix la Universitat de Girona i que porta per títol 'Significats i valors espirituals de la natura: percepció, comunicació, gestió i integració'. De caire teòric i aplicat alhora, vol formar professionals qualificats en aquest camp d’una manera rigorosa i inclusiva. El curs tindrà lloc els divendres a la tarda, del 5 de febrer al 15 de juliol.

Sota la direcció del geòleg ambiental Josep Maria Mallarach i la coordinació del geògraf i historiador Josep Gordi, el programa preveu també un espai de reflexió, formació i difusió sobre les raons últimes de que ens comprometen a favor de la natura, i de les implicacions que tenen envers l’ètica personal i col·lectiva, en línia de l’anomenada ecologia pregona, per poder-les integrar en el funcionament quotidià de les organitzacions i entitats, siguin públiques, privades o del tercer sector.

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya és una de les organitzacions que dóna suport al curs. Un dels docents serà el consiliari general de MEG, Jordi Font, doctor en Teologia, professor de la Facultat de Teologia de Catalunya, rector del Seminari Diocesà de Girona i vicari episcopal per les vocacions.