Vés al contingut

notícies relacionades

audir-joves-presentacio-2

Aturar l'assetjament escolar, la lluita dels joves de l'AUDIR

CR | Promoure el coneixement dels drets humans entre l'alumnat i desmentir estereotips i prejudicis. Aquest és un dels objectius que persegueix el grup de joves de l'Associació d'Amics de la UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR) des de la seva creació.
joan-gomis-2022-00

El Premi Joan Gomis denuncia que el periodisme “no és on la gent pateix”

CR | Clàudia Frontino i Agus Morales, director de la Revista 5W, han recollit aquest dijous el Premi Memorial Joan Gomis 2022 en un acte que ha tingut lloc al Col·legi de Periodistes de Catalunya. En el seu discurs d'agraïment, Morales ha fet autocrítica del periodisme i ha demanat "ser al costat dels qui pateixen". 
imanol-uribe-premis

Imanol Uribe, premi de Cinema Espiritual de Catalunya

AFERS RELIGIOSOS | El director de cinema Imanol Uribe és el guanyador de la cinquena edició del Premi de Cinema Espiritual de Catalunya. D'altra banda, Maria Lorente ha guanyat el primer Concurs de Treballs Audiovisuals sobre l'espiritualitat i el fet religiós.
girona-periodistes-00

Qui paga la festa del periodisme?

MIQUEL CODOLAR –CR | La sala Miquel Diumé del Col·legi de Periodistes de Girona es va omplir aquest dimarts en una taula rodona centrada en la veritat i el periodisme per commemorar els 400 anys de la mort de sant Francesc de Sales. Aquesta frase és rigorosa, però segons el que va dir la periodista del Diari de Girona, Laura Fanals, no seria honesta, caldria afegir quina és la capacitat de la sala, on caben 25 persones.
canolich-music-festival-00

1.500 joves participen a la desena edició del Canòlich Music Festival

BISBAT D'URGELL | El Festival Canòlich Music 2022 ha tancat aquest cap de setmana amb la participació d'uns 1.500 joves d'Andorra. En l'acte central del festival, la missa jove a la parròquia de Sant Julià de Lòria, l'arquebisbe Joan-Enric Vives ha tancat les jornades felicitant els organitzadors, els participants, els músics, els voluntaris i entitats participants.
ignasi-fossas-cpl

El CPL presenta el nou llibre d'Ignasi Fossas sobre l'estudi de l'any litúrgic

CPL | El claustre de Sant Miquel del Seminari Conciliar de Barcelona acull aquest dimarts la presentació del llibre 'Epistemología del año litúrgico. Análisis de distintos métodos de estudio y presentación del método SPES' de Ignasi M. Fossas. La presentació del llibre comptarà amb la intervenció del Gabriel Seguí, preside de l’Institut de Litúrgia ad instar Facultatis, i de Jaume González, professor del mateix Institut.

panoràmica

Veure la fe

podcasts