Vés al contingut

notícies relacionades

escriva-josepmaria

L'Opus Dei recull les obres del seu fundador en una nova web

OPUS DEI | Un cercador particularment eficaç, categories per temes, els textos en més de 20 idiomes, un disseny clar i senzill que facilita la lectura i la velocitat de càrrega en connexions lentes. Així és el nou lloc web de l'Opus Dei que recull les obres del seu fundador, Josepmaria Escrivà.
natura-sagrada-presentacio

“La natura ens parla del Creador”

CR | Possiblement no hi ha res més ancestral ni universal que la relació entre natura i transcendència. Un concepte compartit aquest dimecres en la presentació a la Llibreria Claret de Barcelona del llibre Natura Sagrada. Deu converses. És un recull de converses amb persones de diverses tradicions religioses que han editat Josep Gordi i la periodista Laura Mor i que sorgeix de la sèrie d’entrevistes amb el mateix nom publicades a Catalunya Religió.
jornada migrant refugiat 2023

Els bisbes parlen de la 109a Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat

TARRACONENSE | El proper diumenge 24 de setembre, l’Església celebra la 109a Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat, amb el lema «Lliures d’escollir si migrar o quedar-se», que ens convida a sensibilitzar-nos, reflexionar i pregar per tots els migrants i refugiats que, en la majoria dels casos, es veuen obligats a deixar la seva terra.
Sergi Gordo Periodistes

El bisbe Sergi Gordo es troba amb els periodistes de Tortosa

CR | Encara no quinze dies després de l’inici de seu episcopat a Tortosa, el bisbe Sergi Gordo va mantenir aquest dijous una trobada amb els mitjans de comunicació del seu territori diocesà. La trobada es va fer al Palau Episcopal per conèixer els professionals que treballen en el món de la comunicació en un espai de conversa.
delegats mitjans bisbat sant feliu

Gerard Carrion, nou delegat de comunicació del bisbat de Sant Feliu

BISBAT DE SANT FELIU | Relleu al capdavant de la Delegació Diocesana de Mitjans de Comunicació del bisbat de Sant Feliu. Des d'aquest 15 de setembre el periodista Gerard Carrion és el nou delegat de comunicació del bisbat, substituïnt Amparo Gómez Olmos, qui ha assumit el càrrec durant nou anys.

Veure la fe

podcasts