Vés al contingut

notícies relacionades

associacio-canonica-gaudi

La canonització de Gaudí, més a prop amb una nova associació de caràcter canònic

ARQUEBISBAT DE BARCELONA | Encarant el procés final vers la beatificació d’Antoni Gaudí, l'arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha constituït aquest vespre l’Associació Canònica que pren el relleu de l’associació de caràcter civil pro beatificació Antoni Gaudí, que fins ara ha dut a terme la tasca de promoure la beatificació de l'arquitecte.
sants-actuacio

Els castells homenatgen les noves torres de la Sagrada Família

ROGER VILACLARA –CR | Sonen gralles a la Sagrada Família. No es tracta d'un castell de deu pisos, sense folre o d'una estructura impossible. Però si d'un moment molt especial pel temple expiatori: quatre colles castelleres diferents alcen construccions per representar les quatre torres dels evangelistes. L'actuació castellera d'aquest dissabte davant la façana del naixement és un dels actes que la Sagrada Família ha programat per celebrar la inauguració del conjunt de quatre torres que han acabat recentment.
Sagrada Família 20-10-23

La Sagrada Família celebrarà amb la ciutadania la finalització del conjunt dels evangelistes

SAGRADA FAMÍLIA | Després de la coronació de les torres dels evangelistes Mateu i Joan aquest setembre, la Sagrada Família convida la ciutadania a celebrar la finalització del conjunt escultòric que envolta la torre de Jesús. Per aquest motiu, la basílica ha organitzat una programació d'actes que tindran lloc durant el mes de novembre amb un punt àlgid: el 12 de novembre, quan s'il·luminaran les quatre torres alhora per primera vegada. 
misses-vespertines-00

La Sagrada Família recupera les misses vespertines de dissabte

CR | Aquest cap de setmana han començat de nou les misses vespertines de dissabte a la Sagrada Família. Unes celebracions que la basílica va començar el setembre del 2019, però es van haver d'aturar el març del 2020 a causa de la pandèmia. "Ara, amb la recuperació d'afluència al temple, les misses de diumenge tornen a estar plenes i les vespres són una oportunitat més pel visitant", explica Josep Maria Turull, rector de la Sagrada Família. 

panoràmica

Veure la fe

podcasts