Vés al contingut

notícies relacionades

safa

La Sagrada Família col·loca el segon nivell dels tambors de la torre de Lluc

CR / Sagrada Família | La torre de l'evangelista Lluc de la basílica de la Sagrada Família ja té col·locats dos nivells dels tambors del seu terminal. Les obres del temple aquest primer semestre també han sumat dos nivells més a la torre de Jesús, la més alta de totes. La Sagrada Família ha informat que es troba al nivell 8, a 125,87 metres d'alçada.
Canvis al web de Catalunya Religió.

Canvis al web de Catalunya Religió

(CR) Els lectors habituals de Catalunya Religió haureu notat aquest dimecres alguns canvis en la presentació del nostre web. Són modificacions que externament es noten poc, però que han representat una remodelació total d’aquest espai. Hem modificat de dalt a baix el sistema que tenim per gestionar el web, allò que no es veu des de fora.

La Sagrada Família ofereix visites gratuïtes als col·lectius de refugiats

(Sagrada Família) Amb l’objectiu d’obrir les portes de l’església als diversos col·lectius de refugiats, donar a conèixer el patrimoni entre els nouvinguts per afavorir la seva integració i sensibilitzar sobre la situació de les persones refugiades, la Basílica programa diverses activitats.

Jordi Faulí: “La fe i l’estima pel país van guiar la vida d’en Jordi Bonet”

(Jordi Faulí) Jordi Bonet fou de conviccions fondes i d’assumpció dels compromisos que en conseqüència i amb clarividència assumia. Tenia un tracte atent amb tothom, amb bonhomia, amb actituds positives, també amb exigència. La fe i l’estima pel país guiaren la seva vida. A l’escoltisme trobà un moviment i un mètode per formar el jovent en la responsabilitat, en el servei als altres, en la fe i en la construcció del país. Arribà a ser màxim responsable mundial de l’escoltisme catòlic, sempre pensant que així ajudava el jovent i Catalunya.

Mor l’arquitecte emèrit de la Sagrada Família i dirigent escolta, Jordi Bonet i Armengol

(Jordi Llisterri –CR) Era molt més que l’arquitecte de la Sagrada Família, però passarà a la història per haver-ne dirigit la finalització de la nau central. Jordi Bonet i Armengol s’ha mort aquest dilluns a Barcelona a l’edat de 97 anys. Va ser el continuador de les obres del temple de la Sagrada Família des del 1985 i fins al 2012, seguint el testimoni del seu pare Lluís Bonet i Galí.

Nous vocals al patronat de la Sagrada Família

(Sagrada Família) El cardenal i arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella i Omella, ha renovat els membres que formaven part del Patronat de la Fundació Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família, que, d’aquesta manera, continuaran en els seus càrrecs durant tres anys més. 

panoràmica

Veure la fe

podcasts