Vés al contingut

notícies relacionades

fons accio social 2024

“A la Sagrada Família ara li toca retornar als més vulnerables tota la solidaritat rebuda”

GLÒRIA BARRETE -CR | Amb la voluntat de seguir el desig fundacional descrit a la primera pedra de la Sagrada Família, "fer de l'obra una exaltació de fe i assegurar la caritat", la basílica va anunciar fa nou mesos la creació d'un Fons d'Acció Social. Aquest divendres al matí la nau central de la Sagrada Família ha acollit l'acte de resolució del Fons, amb la presència de totes les entitats beneficiades.

sagrada-familia-fons-accio-social-2

La Sagrada Família reparteix 2,3 milions d'euros a més de cinquanta entitats socials

SAGRADA FAMÍLIA | Més d'una cinquantena de projectes socials d'entitats de tota mena rebran l'ajuda econòmica del Fons d'Acció Social de la Sagrada Família 2023. La resolució, que s'ha fet pública aquesta setmana atorga 2,3 milions d'euros que es repartiran en entitats com Migra Studium, Sant'Egidio, Sant Joan de Déu i Càritas.
setmana-gaudi

La 'Setmana Gaudí' desxifrarà el geni a través dels seus col·laboradors i pensadors

ROGER VILACLARA –CR | La Setmana Gaudí, organitzada pel Centre Internacional d'Estudis Avançats Antoni Gaudí i els seus col·laboradors (CAGIC), tindrà lloc els dies 25, 26, 27 i 28 de juny. Aquest curs intensiu té com a objectiu apropar els participants la figura d’Antoni Gaudí des de múltiples perspectives: personal, arquitectònica i artística.

premis-gaudi-1

El Premi Gaudí 2024 mostra l’interès dels treballs de recerca de Batxillerat sobre religió

JORDI LLISTERRI –CR | Hi ha actes que et reconcilien amb el futur de l’Església. Com el d’aquest dilluns en el lliurament del Premi Gaudí per a treballs de recerca de batxillerat sobre el fet religiós que es va fer al claustre de la basílica de la Sagrada Família. Els sis joves premiats van fer una exposició excel·lent sobre els continguts dels treballs presentats.

trobada-catalunya-religio-01

La trobada de Catalunya Religió aborda com millorar la presència del fet religiós als mitjans de comunicació

CR | La Fundació Catalunya Religió ha aplegat una quarantena d’entitats i institucions d’Església aquest dimarts per abordar la presència del fet religiós als mitjans de comunicació. La trobada, al Palau Mercader de Barcelona, ha comptat amb la intervenció de Miquel Miralles, membre del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), qui ha parlat sobre els mitjans de comunicació, les tendències de consum i el paper de les institucions religioses.

sagrada-familia-sant-jordi

La Sagrada Família instal·la una projecció d’art digital creada amb IA per Sant Jordi

SAGRADA FAMÍLIA | Per la diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, la Sagrada Família obrirà les portes a la ciutadania per compartir aquesta festa tan significativa. Enguany, la basílica oferirà una visita guiada fora de l’horari habitual durant la vigília de Sant Jordi en què es podrà descobrir una instal·lació d’art digital al costat de l’escultura de sant Jordi, obra de Josep Maria Subirachs. A més, com a cada any, els Jordis i Jordines de tot el món podran visitar la basílica gratuïtament amb un acompanyant.

panoràmica

Veure la fe

podcasts