Vés al contingut

notícies relacionades

portes-obertes-sagrada-familia

La Sagrada Família celebra Santa Eulàlia amb dues Jornades de Portes Obertes

SAGRADA FAMÍLIA | Amb motiu de les festes de Santa Eulàlia, la Basílica de la Sagrada Família convida la ciutadania a dues Jornades de Portes Obertes. Es tracta del segon any d’aquesta iniciativa, que es repeteix després de la bona rebuda per part del públic de l’edició de l’any 2022, on es van sortejar 6.000 entrades.
benet16-sagrada-familia-enric-puig

Benet XVI a Barcelona: fe, esperança i caritat

ENRIC PUIG -CR | Poc abans de les onze del matí del passat dissabte, les campanes de la basílica de Sant Pere, a Roma, repicaven per anunciar al món, el traspàs del papa emèrit. Anunciaven un esdeveniment, tocaven a morts, associat a una persona, Benet XVI.
papa-sistach-1

Sistach: "Benet XVI tenia una estima especial a la cultura catalana"

MIQUEL CODOLAR –CR | Benet XVI va ser papa durant vuit anys, des del 19 d’abril del 2005, fins que, per sorpresa de tothom, va renunciar, l’11 de febrer del 2013. Durant aquests anys l’arquebisbe de Barcelona va ser el cardenal Lluís Martínez Sistach. En aquesta conversa amb Catalunya Religió, l’arquebisbe emèrit de Barcelona valora la importància de la visita de Benet XVI a la Sagrada Família, l’afecte que tenia per la cultura catalana, l’ús del català per part del pontífex, i la relació que van mantenir.
catedral-lleida

Els bisbats catalans preparen misses en record del papa Benet XVI

CR | Després de les primeres reaccions a la mort del papa Benet XVI dels bisbats amb seu a Catalunya, les diferents diòcesis han començat a organitzar misses funerals per recordar el papa emèrit arreu del territori. Les celebracions es duran a terme entre aquest dissabte i el divendres 13 de gener.
sagrada-familia-festival-infància

La Sagrada Família participa per primer cop al Festival de la Infància

SAGRADA FAMÍLIA | Per primer cop, la Sagrada Família participa en el Festival de la Infància, amb un taller què explica l’estat actual i el procés de construcció de les torres centrals. Aquest esdeveniment és l'espai nadalenc d'oci familiar dirigit a nens i nenes més gran de Barcelona.
cantada-nadal-safa-00

Uns 300 infants canten nadales davant la Sagrada Família

SAGRADA FAMÍLIA | Sota la llum de l'estel de la torre de la Mare de Déu i les recentment finalitzades torres dels evangelistes, uns 300 alumnes de les escoles municipals de música de Barcelona han ofert una cantada infantil de nadales aquest dimarts a la tarda.

panoràmica

Veure la fe

podcasts