Vés al contingut

notícies relacionades

claretians-del-mon-foc-claretià

El foc claretià brilla arreu del món: tres missioners parlen de la seva vivència

PAU M. DURAN / ANNA GUIMERÀ –CR | Una vuitantena de missioners claretians de tot el món  han celebrat del 7 al 16 de juliol a Vic, a la casa mare de la Congregació, el Congrés d’Espiritualitat, l’acte que ha culminat la commemoració dels 175 anys de la fundació de la congregació. Han estat uns dies intensos en un ambient familiar i de germanor que han acabat amb la clausura de l’Any Jubilar, el dimarts 16 de juliol. Parlem amb Natividad Mikue, superiora general de les Missioneres de Maria Immaculada a Guinea Equatorial; John-Binoy Thekkemoolamundayil, missioner de la província de Northeast India; i Fracisco Javier Reyes, missioner de la província dels Estats Units i Canadà. 
Claret Brins de salms

L'Editorial Claret publica una nova lectura dels Salms

CLARETIANS | L'Editorial Claret va publicar el passat dia 9 de juliol el nou llibre de Gadi Bosch Pons: Brins de salms. La nova publicació pretén aportar una lectura humil i meditada que permeti al lector aprofundir amb una mirada actual en el llibre bíblic.

claret-nou-llibre-histories-viure

Claret publica un llibre de reflexions i vivències al voltant de la Bíblia

CLARETIANS | Històries per a viure, és el nou llibre del missioner combonià Justino Martínez que ha publicat l'Editorial Claret. Es tracta d’un llibre vivencial, on a través del seu testimoni personal l’autor narra com llegir la Paraula de Déu pot canviar i ha canviat la vida de moltes persones.

panoràmica

Veure la fe