Vés al contingut

notícies relacionades

blanquerna-informe-joves-pastoral

Un informe de Blanquerna conclou que els joves valoren més les iniciatives de pastoral creades amb ells

BLANQUERNA –URL | Escolta, acompanyament, sostenibilitat i coordinació. Aquestes són les principals característiques que els joves catòlics veuen necessàries a les iniciatives de formació en la fe. Així ho conclou el 'Mapa de necessitats, recursos existents i bones pràctiques en pastoral per a la formació espiritual dels joves a Espanya i Portugal', un informe dut a terme per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura de la Universitat Ramon Llull (URL), en col·laboració amb la Universitat Catòlica Portuguesa, i el suport de Porticus Iberia.
audir-joves-presentacio-2

Aturar l'assetjament escolar, la lluita dels joves de l'AUDIR

CR | Promoure el coneixement dels drets humans entre l'alumnat i desmentir estereotips i prejudicis. Aquest és un dels objectius que persegueix el grup de joves de l'Associació d'Amics de la UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR) des de la seva creació.
canolich-music-festival-00

1.500 joves participen a la desena edició del Canòlich Music Festival

BISBAT D'URGELL | El Festival Canòlich Music 2022 ha tancat aquest cap de setmana amb la participació d'uns 1.500 joves d'Andorra. En l'acte central del festival, la missa jove a la parròquia de Sant Julià de Lòria, l'arquebisbe Joan-Enric Vives ha tancat les jornades felicitant els organitzadors, els participants, els músics, els voluntaris i entitats participants.
estudiants-musulmans

“Els estudiants musulmans necessiten més referents”

AINA ARGUETA –CR | Una plataforma per millorar les mancances que els alumnes detecten en el seu recorregut acadèmic. Aquesta és la idea que se li va acudir a un jove universitari ara fa dos anys i que es va acabar materialitzant en l’Associació d’Estudiants Musulmans (AEM).

panoràmica

Veure la fe

podcasts