Vés al contingut

notícies relacionades

pastoral-juvenil

La pastoral juvenil salesiana “somia en gran” per aquest curs

SALESIANS | L’equip inspectorial de Pastoral Juvenil de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora ha celebrat aquest setembre la primera trobada del curs. Una trobada que ha servit per establir les primeres línies de treball per "somiar en gran" per aquest curs 2023 - 2024. 
roda de premsa

'A casa, llegim en veu alta': la campanya per reforçar la competència lectora dels infants

AINA ARGUETA -CR | A final del curs passat es publicaven uns estudis en matèria de comprensió lectora que situaven els infants catalans a la cua de l’estat espanyol i d’Europa.Per contrarestar aquestes dades, la Confederació Cristiana d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya (CCAPAC) i la Fundació de l’Escola Cristiana de Catalunya (FECC) han ideat la campanya “A casa, llegim en veu alta”.
primers-vots-luis-bustos-jesuites

Primers vots del jove jesuïta català, Luis Busto

JESUÏTES / CR | La Basílica de sant Ignasi de Loiola a Guipúscoa, ha acollit els primers vots de Luis Busto a la Companyia de Jesús aquest dissabte 9 de setembre. Després de dos anys al Noviciat de Bilbao, Bustos ha promès vot pobresa, castedat i obediència perpètues a la Companyia juntament amb Gabriel Espinosa i Guillermo Sanz. 
estiu-maristes-2

L'estiu somriu als moviments juvenils dels maristes

MARISTES | Aquest estiu les agrupacions juvenils dels maristes han organitzat diverses activitats de convivència en diferents indrets, alguns fins i tot més enllà de Catalunya. "Ha estat una gran oportunitat perquè els infants i joves es relacionin amb la natura de manera comunitària i s'alliberin de les seves rutines habituals", expliquen des dels maristes.
joves-acompanyar

Acompanyar els joves a la JMJ: “Una experiència apassionant que hem de cuidar”

CR | L'experiència de la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) a Lisboa durant la primera setmana d'agost no només ha marcat a joves d'arreu del món. També a capellans i religiosos que els han acompanyat i que han viscut uns dies "apassionants" amb els joves de les seves diòcesis. A Portugal vam tenir l'oportunitat de parlar amb diversos delegats de joventut i acompanyants de joves catalans. Tots ells hi coincidien: "És una experiència gratificant que hem de cuidar”.

panoràmica

Veure la fe

podcasts