Vés al contingut

notícies relacionades

canolich music 2024

Sara Roy, Cesc Sansalvadó, Estenez Music i Ubuntu, artistes del proper Canòlich Music

CR | Canòlich Music ha presentat la seva dotzena edició. Del 20 al 23 de novembre de 2024 i sota el lema 'EN XARXA: Connectem | Construïm | Celebrem’, Sant Julià de Lòria acollirà artistes com  Sara Roy, Cesc Sansalvadó, Estenez Music i Ubuntu, amb el compromís d’unir la joventut "en la vivència de la fe, la música i la cultura", han explicat. 

Foto_25AniversarioONG_Esade

Esade i la Fundació “la Caixa” capaciten més de 1.700 directius del tercer sector

FUNDACIÓ "LA CAIXA" | En el context actual on les organitzacions no governamentals i no lucratives (ONG-ONL) tenen un paper fonamental a abordar els desafiaments socials, l'Institut d'Innovació Social d'Esade i la Fundació ”la Caixa” han clelebrat el 25è aniversari dels seus programes de formació per a líders del tercer sector aquest 31 de maig.
sensellarisme

Estudiants d’IQS coneixen la realitat del sensellarisme

IQS | Estudiants d'IQS-URL han realitzat una experiència d’aprenentatge-servei (ApS) en la qual han analitzat una enquesta que ASSÍS, entitat dedicada a l’atenció de les persones en situació de sense llar, havia dut a terme entre les persones usuàries.

premis-gaudi-1

El Premi Gaudí 2024 mostra l’interès dels treballs de recerca de Batxillerat sobre religió

JORDI LLISTERRI –CR | Hi ha actes que et reconcilien amb el futur de l’Església. Com el d’aquest dilluns en el lliurament del Premi Gaudí per a treballs de recerca de batxillerat sobre el fet religiós que es va fer al claustre de la basílica de la Sagrada Família. Els sis joves premiats van fer una exposició excel·lent sobre els continguts dels treballs presentats.

panoràmica

Veure la fe

podcasts