Vés al contingut

notícies relacionades

trobada-catalunya-religio-01

La trobada de Catalunya Religió aborda com millorar la presència del fet religiós als mitjans de comunicació

CR | La Fundació Catalunya Religió ha aplegat una quarantena d’entitats i institucions d’Església aquest dimarts per abordar la presència del fet religiós als mitjans de comunicació. La trobada, al Palau Mercader de Barcelona, ha comptat amb la intervenció de Miquel Miralles, membre del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), qui ha parlat sobre els mitjans de comunicació, les tendències de consum i el paper de les institucions religioses.

blanquerna-papa-2

El Papa demana a Blanquerna que formi “persones íntegres” i no “rèpliques d’ideals impossibles”

CR / VATICAN NEWS | Una representació de la Fundació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull s'ha trobat aquest divendres en una audiència privada amb el papa Francesc amb motiu del 75è aniversari de la fundació catalana. En la seva trobada, el Papa ha demanat als representants de Blanquerna que formin "persones íntegres" i no "rèpliques d'ideals impossibles".

blanquerna-taize-00

Blanquerna pelegrina a Taizé: “Per a molts, una porta a viure l’espiritualitat”

ROGER VILACLARA –CR | Blanquerna continua apostant per a noves propostes d'activitats per treballar la pastoral des de la universitat. I aquest mes ho han fet amb un pelegrinatge de joves a Taizé. Una proposta nova per la universitat que ha impulsat Arnau Lloret, un estudiant de doble grau de psicologia i educació de segon curs.
blanquerna-postgrau-2020

Blanquerna recupera el postgrau de Comunicació i Religió: “És una necessitat en el nostre àmbit”

ROGER VILACLARA –CR "La comunicació i la religió s'han de parlar, i nosaltres ho propiciem". I sota aquesta convicció, Blanquerna recuperarà el pròxim curs el Diploma d'especialització universitària en Comunicació i Religió a l'era digital. Uns estudis que arriben a la seva vuitena edició, impulsats per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura, i que pretenen formar professionals perquè siguin competents en la comunicació i la imatge pública d'entitats eclesials i religioses.

panoràmica

Veure la fe

podcasts