Vés al contingut

notícies relacionades

benet16-tgn-00

Les diòcesis acomiaden Benet XVI: “No va enganyar ningú”

CR | Després de la mort del papa emèrit Benet XVI, les diòcesis catalanes van anunciar diferents eucaristies funerals per recordar el pontífex que va morir el 31 de desembre. Aquesta setmana han tingut lloc les celebracions a Tarragona, Barcelona, Lleida, Girona, Vic i Tortosa.
centres-culte-00

Com ha evolucionat el nombre de centres de culte en els últims 10 anys?

ROGER VILACLARA –CR | A Catalunya hi ha actualment 7.275 centres de culte de 15 confessions religioses diferents. El 80% d'aquests són catòlics segons l'última actualització del Mapa Religiós de Catalunya que publica la Direcció General d'Afers Religiosos. Però, i la resta de confessions, quin tant per cent representen?
catedral-lleida

Els bisbats catalans preparen misses en record del papa Benet XVI

CR | Després de les primeres reaccions a la mort del papa Benet XVI dels bisbats amb seu a Catalunya, les diferents diòcesis han començat a organitzar misses funerals per recordar el papa emèrit arreu del territori. Les celebracions es duran a terme entre aquest dissabte i el divendres 13 de gener.
cant-sibilla-2022-00

On es podrà sentir el Cant de la Sibil·la la nit de Nadal?

CR | El Cant de la Sibil·la és una de les tradicions de la nit de Nadal que ha anat prenent relleu en els darrers anys després que la UNESCO el declarés Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Enguany es representa a una vintena llarga de llocs arreu del territori.

panoràmica

Veure la fe

podcasts