Vés al contingut

notícies relacionades

carles-soler-bisbe-emerit

Mor Carles Soler, el bisbe emèrit de Girona

BISBAT DE GIRONA | Avui dissabte, 9 de desembre de 2023 a les 5 de la matinada, ha mort el bisbe emèrit de Girona, Carles Soler i Perdigó, als 91 anys, havent rebut els Sants Sagraments i la Benedicció Apostòlica (ACS), a la residència sacerdotal Bisbe Sivilla de Girona.
abat-marcet-2023

Jordi Tomàs, Montserrat Camps i Santi Trullenque, premis Abat Marcet 

LLIGA DE LA MARE DE DÉU DE MONTSERRAT | En la seva tercera edició, el premi Abat Marcet ha estat atorgat als escriptors Jordi Tomàs i Montserrat Camps en la categoria de llibre religiós en català. Enguany, el premi ha obert també la modalitat audiovisual de valors religiosos que l'ha guanyat a Santi Trullenque. Els premis s'entregaran aquest dijous 16 de novembre a dos quarts de vuit del vespre a l'Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona.
bisbat-girona-economia

El 52% dels ingressos del bisbat de Girona provenen de les aportacions dels creients

BISBAT DE GIRONA | Les aportacions voluntàries són una peça clau perquè l'Església segueixi desenvolupant la seva tasca pastoral i social. En el cas del bisbat de Girona, un 52% dels ingressos provenen de les aportacions directes o indirectes dels mateixos fidels a través de col·lectes i de la creu a la Declaració de la Renda.
girona-sant-narcis-bisbe-00

Girona celebra Sant Narcís “a les portes d'un nou bisbe”

CR / ACN | Girona s'ha omplert aquest diumenge 29 d'octubre per les Fires de Sant Narcís 2023. Un dels actes destacats del matí ha estat la missa celebrada en honor al patró de la ciutat, que s'ha fet com és tradició a les onze del matí a la basílica de Sant Fèlix.
crist-dali-teatre-figueres-00

'El Crist de Portlligat' de Dalí s'exposa a Figueres temporalment

ACN | El Teatre Museu Dalí de Figueres mostra per primera vegada l’obra ‘El Crist’ de Dalí, una de les obres més icòniques del pintor surrealista. L’obra, que Dalí va pintar l’any 1951, es va exposar al Museu de Glasgow i no es podia veure al país des del 1952.

panoràmica

Veure la fe

podcasts