Vés al contingut

notícies relacionades

benet16-tgn-00

Les diòcesis acomiaden Benet XVI: “No va enganyar ningú”

CR | Després de la mort del papa emèrit Benet XVI, les diòcesis catalanes van anunciar diferents eucaristies funerals per recordar el pontífex que va morir el 31 de desembre. Aquesta setmana han tingut lloc les celebracions a Tarragona, Barcelona, Lleida, Girona, Vic i Tortosa.
centres-culte-00

Com ha evolucionat el nombre de centres de culte en els últims 10 anys?

ROGER VILACLARA –CR | A Catalunya hi ha actualment 7.275 centres de culte de 15 confessions religioses diferents. El 80% d'aquests són catòlics segons l'última actualització del Mapa Religiós de Catalunya que publica la Direcció General d'Afers Religiosos. Però, i la resta de confessions, quin tant per cent representen?
urgell-bisbes-terra-santa-05

Els bisbes demanen “alleujar la pressió” sobre el poble de Jordània

BISBAT D'URGELL | Jordània ha acollit aquest any la trobada de la Coordinadora dels bisbes en favor dels Cristians de Terra Santa. En la reunió, que ha tingut lloc aquesta setmana, hi ha participat l'arquebisbe Joan-Enric Vives com a representant de la Conferència Episcopal Espanyola.
urgell-moda-re-guissona-00

Càritas Urgell inaugura una botiga 'Moda Re-' a Guissona

BISBAT D'URGELL | El grup Grapats, l’empresa d'Inserció de Càritas d’Urgell que inclou un Centre Especial de Treball (CET) i l’empresa d’inserció laboral Nougrapats, ha inaugurat aquest dijous 12 de gener una nova botiga de 'Moda Re-' a Guissona.
martisants-peramea-00

Peramea, les relíquies més innocents

VÍCTOR RODRÍGUEZ –CR | Són quarts de 12 del migdia, Sants Innocents. A Peramea, al Pallars Sobirà, repiquen les campanes de l’església de Sant Cristòfol. Els diferents tocs manuals que des de fa poc són patrimoni de la humanitat, fan goig de sentir i s’escampen pels carrers costeruts de la vila closa, que s’estén pendent avall del temple.
vives-benet16

L'arquebisbe Vives a la capella ardent de Benet XVI

BISBAT D'URGELL | El bisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, s'ha fet present aquest dimecres al matí a la capella ardent del papa Benet XVI. Davant les despulles del papa emèrit, Vives ha pregat per "la vida i el magisteri" de Joseph Ratzinger, expliquen des del bisbat d'Urgell.

panoràmica

Veure la fe

podcasts