Vés al contingut

notícies relacionades

cotxe-enginyers

La Universitat Salesiana de Sarrià reflexiona sobre la inclusió de gènere en els dissenys industrials

EUSS | És igual l'assegurança d’un vehicle per a un home que per a una dona? Segons l'estudi 'Cotxes segurs per a tots. Anàlisi de l'accidentalitat sota una perspectiva de gènere' de la Fundació Línea Directa, el risc de la dona de sofrir una lesió cerebral molt greu és el doble que en l'home. Aquestes dades tenen molt a veure en com es dissenyen i testen els vehicles. Una reflexió que des de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) volen compartir amb els seus futurs enginyers i enginyeres, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el 8 de març.

salesians-euss

L'Escola Universitària Salesiana aposta pel treball de la salut mental

SALESIANS | Una de cada tres persones que telefonen al 024 tenen menys de 30 anys. De la resta de trucades, bona part es tracta de docents buscant eines per ajudar al seu alumnat. Són dades oficials de la Línia 024 d'atenció a la conducta suïcida que s'han fet públiques aquest octubre, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental.

ignasi-florensa-euss

Ignasi Florensa, nou director de l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià

EUSS | Nou curs acadèmic i nova estructuració a l'equip directiu de l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS). Ignasi Florensa serà el nou director de l'escola universitària i pren el relleu d'Andreu Moreno. El canvi en el càrrec s'ha donat a conèixer coincidint amb l'inici de curs de l'EUSS que arrenca amb 209 nous alumnes. 

Burkina Faso: prioritat de l'ONG VOLS pel 2016

(Salesians) Aquesta setmana l'ONG VOLS dels salesians ha tingut la visita del missioner salesià Lorenzo Campillo, procedent de Ouagadougou, capital de Burkina Faso. L’any 2016 VOLS tindrà com a prioritat col·laborar en aquest país a nivell de projectes de cooperació al desenvolupament.

Veure la fe