Vés al contingut

notícies relacionades

Pep Lleonart: “Vaig sentir que la muntanya em contestava”

(Josep Gordi –CR) En Pep Lleonart va néixer a Manresa, va treballar a Barcelona, però viu, des de fa molts anys, a la Bartra, a les muntanyes de Prades. Gestiona, amb la seva família, aquest refugi i, a la vegada, millora els seus entorns amb gran cura.

“Em sento més a prop de Déu en un cim, que tancat en un lloc confortable”

(Josep Gordi Serrat –CR) Tarda boirosa i grisa de tardor al monestir de Montserrat. Damunt la taula de treball de la biblioteca, en Ramon Ribera-Mariné hi té un portàtil tancat i, entre d’altres llibres, una Bíblia oberta, escrita en hebreu. Amb ell iniciem la col·lecció Natura Sagrada, d’entrevistes a personatges que tenen un especial vincle espiritual amb la natura.

Montserrat exposa geologia, art i simbologia a 'Les temptacions' de Lluís Hortolà

(Abadia de Montserrat) Aquest divendres ha estat inaugurada a l’Espai d’art Pere Pruna del Museu de Montserrat l’exposició de l’olotí Lluís Hortalà que porta per títol 'Les temptacions'. Es tracta d’una sèrie de dibuixos al carbonet de grans dimensions, que tenen per tema els turons de la muntanya de Montserrat. “És una exposició molt original en la qual la geologia, l’art i la simbologia s’acoblen perfectament”, ha assegurat el pare Josep de C.

panoràmica

Veure la fe