Vés al contingut

notícies relacionades

apasomi

L'empresa d'inserció de Càritas Terrassa augmenta un 43% el seu moviment econòmic

Càritas Terrassa | 4 treballadors més i el 67% dels llocs de treball d'estructura són de treballadors que han realitzat un procés d'inserció en l'empresa. És el balanç que deixa la Memòria 2021 publicada recentment per Apasomi, l'empresa d'inserció laboral de Càritas Diocesana de Terrassa. Un informe que confirma que l'empresa continua creixent i que augmenta el 43% del seu moviment econòmic. 
cruilla-0

"Volem oferir oportunitats a les persones que es troben a la cruïlla"

Jesuïtes | La Delegació Diocesana de Migracions de Nador ha reforçat la seva aposta per acompanyar des de l'origen amb la presència permanent d'un equip al Senegal. Mateo Aventín, educador social i jurista, i Sanja Rahim, politòloga, s'han incorporat al projecte 'País d'origen' de la Delegació Diocesana de Migracions de Nador al Senegal.
myanmar

Els maristes impulsen un nou centre d'acollida per a infants a Tailàndia

Maristes | Marist Learning Center és el nou centre d'aprenentatge i acollida que han posat en marxa els Maristes a prop de Bangkok, la capital de Tailàndia. Al projecte, s'hi ha sumat l'ONG vinculada als maristes de Catalunya, Solidaritat, Educació i Desenvolupament (SED), amb la intenció que al proper curs hi puguin col·laborar des d'aquí. 
salesians-1

Bosco Global impulsa la formació en energia solar al Sudan

Salesians | El projecte 'Energia solar per al Centre de Formació Professional Sant Joseph' de l'ONG dels Salesians Bosco Global ha permès implementar una nova especialitat en aquesta energia renovable al centre acadèmic del Sudan. La formació, que s'ha impartit durant aquest curs escolar, ha aconseguit dur a terme la instal·lació, per part dels mateixos estudiants, de plaques solars a tres edificis del recinte escolar. 
caritas-girona

Càritas Girona alerta que 7 de cada 10 persones pateixen exclusió digital

Càritas Girona | El resultat d'un estudi, que s'ha fet a partir d'una mostra significativa i representativa de les famílies ateses per Càritas Diocesana de Girona, revela que 7 de cada 10 persones pateixen exclusió digital. Unes dades que s'han presentat el dimarts 12 de juliol amb l'informe Bretxa Digital.
la-caixa

La Fundació "la Caixa" recapta més de 200.000 euros per als bancs d'aliments de Catalunya

Fundació "la Caixa" | La iniciativa solidària 'Cap llar sense aliments', impulsada per la Fundació ”la Caixa” i CaixaBank, tanca la tercera edició amb més de 200.000 euros recollits per als bancs d'aliments de Catalunya. Això es tradueix que més de 4.320 persones en situació de vulnerabilitat tenen garantida una alimentació bàsica durant aquest estiu gràcies a les prop de 214 tones d'aliments bàsics aconseguirs per al Banc d'Aliments. A Barcelona, l’ajuda arriba a prop de 3.000 persones gràcies als més de 139.000 euros aconseguits, que es tradueixen en 148 tones d’aliments.
Incendi-pont-vilomara

El lleure educatiu demana acompanyament en la gestió dels incendis

(CR) L'alt risc d'incendis i el pla de prevenció establert per la Generalitat de Catalunya aquest divendres han afectat ja a 154 activitats de lleure del país. Això ha implicat rutes, campaments i camps de treball suspesos o bé traslladats en algun nucli habitat. Davant d'aquesta situació, el Moviment de Centres d'Esplais Cristians de Catalunya (MCECC) té clar que es tracta de mesures que s'adapten al context i a la situació del moment, però denuncia que aquest treball preventiu s'hauria pogut dur a terme durant les setmanes prèvies entre les federacions i la Generalitat.

Veure la fe

podcasts