Vés al contingut

notícies relacionades

medalla-honor-barcelona-2022

La Casa d'Espiritualitat Sant Felip Neri, medalla d'honor de Barcelona 2022

CR |  Barcelona ha atorgat una de les medalles d'honor 2022 a la Casa d'Espiritualitat Sant Felip Neri - Fundació Valors, creada per les monges filipenses de la ciutat. L'acte de lliurament del guardó que ha tingut lloc aquest dimecres al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona ha servit per homenatjar les persones i les entitats compromeses amb els valors cívics i el compromís comunitari.
cant-sibila-2022-bcn

Antoni Ros Marbà, compositor del Cant de la Sibil·la 2022 a la Catedral de Barcelona

COR FRANCESC VALLS | A dos quarts d'onze de la nit, després de l'ofici de lectures del dia de Nadal, s'escoltarà per 14è any consecutiu el Cant de la Sibil·la a la Catedral de Barcelona. Una composició que va recuperar l'any 2009 el Cor Francesc Valls i que enguany ha encarregat la tradicional revisió contemporània del cant a Antoni Ros.
audir-joves-presentacio-2

Aturar l'assetjament escolar, la lluita dels joves de l'AUDIR

CR | Promoure el coneixement dels drets humans entre l'alumnat i desmentir estereotips i prejudicis. Aquest és un dels objectius que persegueix el grup de joves de l'Associació d'Amics de la UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR) des de la seva creació.

panoràmica

Veure la fe

podcasts