Vés al contingut

notícies relacionades

El Centre Sant Jaume celebra 20 anys de compromís socioeducatiu

(Laura Mor –CR) Al número 33 del carrer Tortosa hi ha una porta discreta que amaga vint anys de feina sistemàtica a favor dels infants més vulnerables del sud de Badalona. És el Centre Sant Jaume de la Fundació Carles Blanch, un centre socioeducatiu que forma part del sector social de la Companyia de Jesús. Aquest dilluns l'escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi acull la inauguració del 20è aniversari de l'entitat. Els actes de celebració s'allargaran fins el 9 de novembre.

Abat Notker Wolf: "Els refugiats no han de ser reduïts només a receptors d'ajudes socials"

(Glòria Barrete –CR) "Al llarg de la història sempre s'han donat moviments migratoris. L'actual migració, però, es distingeix per l'enorme quantitat de refugiats". Aquest era el tret de sortida de la conferència de l'abat Notker Wolf durant l'acte de commemoració de la Setmana per l'Harmonia Interconfessional que s'ha celebrat aquest dijous al vespre al Palau de Pedralbes de Barcelona.

La Fundació Salut Alta posa les emocions en joc

(Jesuïtes) La Fundació Salut Alta de Badalona, centre del sector social de la Companyia de Jesús, vol oferir un programa d'educació emocional al llarg del curs que inclogui dinàmiques, teràpies psicològiques i tallers d'expressió artística, així com espais de reflexió i acompanyament per a 127 infants i adolescents.

Joves de la Fundació Comtal s’integren a la Bugaderia Solidària de la Fundació Roure

(La Salle) La Fundació Comtal i la Fundació Roure han desenvolupat durant els darrers mesos un projecte d’inclusió social a través del qual els joves que formen part del programa 'Construeix-te' de la Fundació Comtal han pogut integrar-se en un projecte laboral real, en aquest cas, la Bugaderia Solidària de la Fundació Roure, on s’han format en l’ofici de bugader participant activament en tot el procés de bugada.

Nous locals per al Centre Juvenil Martí-Codolar dels salesians

(Salesians) La Plataforma d’Educació Social (PES) Salesiana Martí-Codolar, coneguda també com a Centre Juvenil Martí-Codolar, està d'inauguració. Els salesians han ampliat i dotat de millors espais i equipaments els serveis formatius que ofereix als joves en risc d’exclusió social, i que són la seva prioritat.

Musulmans que canten nadales

(CR) Aquest dijous Cristianisme i Justícia i Justícia i Pau han iniciat una reflexió sobre els reptes que tenen els musulmans per viure la seva fe en l'espai públic.

panoràmica

Veure la fe