Vés al contingut

notícies relacionades

La casa de Sofia SJD

La Casa de Sofia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona celebra dos anys

SANT JOAN DE DÉU | La Casa de Sofia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona és un centre pioner a Espanya que s’ha consolidat com a alternativa a l’hospitalització convencional, evitant l’ingrés en els casos no necessaris, després d’una estada a l’hospital o per a oferir suport assistencial a pacients en situació de malaltia avançada i final de vida com a alternativa al domicili. 

Santi Martínez sardana Lestonnac

Santi Martínez: "'Lestonnac' és un homenatge a la meva escola en forma de sardana"

VÍCTOR RODRÍGUEZ -CR | Té divuit anys acabats de fer i fa poques setmanes que ha estrenat la seva segona sardana. Santi Martínez Herrero (Barcelona, 2006) és alumne de 2n de batxillerat de l'escola Lestonnac de Barcelona, fundada el 1650 per la Companyia de Maria. Un cop feta la selectivitat i a punt de deixar el centre on ha cursat tots els estudis des de P3, Santi Martínez ha escrit una sardana dedicada a la seva escola per expressar els sentiments cap a una comunitat educativa que aviat deixarà per anar a la Universitat.

fons accio social 2024

“A la Sagrada Família ara li toca retornar als més vulnerables tota la solidaritat rebuda”

GLÒRIA BARRETE -CR | Amb la voluntat de seguir el desig fundacional descrit a la primera pedra de la Sagrada Família, "fer de l'obra una exaltació de fe i assegurar la caritat", la basílica va anunciar fa nou mesos la creació d'un Fons d'Acció Social. Aquest divendres al matí la nau central de la Sagrada Família ha acollit l'acte de resolució del Fons, amb la presència de totes les entitats beneficiades.

altar moreneta lleida

El nou altar de la Moreneta de la catedral de Lleida s'inaugura aquest diumenge

BISBAT DE LLEIDA | El proper diumenge 16 de juny s’inaugurarà i es beneirà la restauració de l’altar de la Mare de Déu de Montserrat de la catedral de Lleida, amb la celebració d’una eucaristia presidida pel bisbe de Lleida, Salvador Giménez, i concelebrada pel monjo de Montserrat, rector del santuari i director de la Confraria de Montserrat, Joan M. Mayol.

Pisos Roca i Pi

El projecte 'Llars Horitzó' a Badalona s'amplia amb dos nous pisos per a gent gran

FUNDACIÓ ROCA I PI | Durant el 2024 s’han posat en marxa dos nous pisos a Badalona, al barri de Coll i Pujol, que amplien el projecte “Llars Horitzó” per a gent gran. Un projecte on viuen 25 persones gràcies a l’aliança entre la Fundació Llegat Roca i Pi, la Fundació Llars Compartides i Càritas Diocesana de Barcelona. 

panoràmica

Veure la fe

podcasts