Vés al contingut

notícies relacionades

medalla-honor-barcelona-2022

La Casa d'Espiritualitat Sant Felip Neri, medalla d'honor de Barcelona 2022

CR |  Barcelona ha atorgat una de les medalles d'honor 2022 a la Casa d'Espiritualitat Sant Felip Neri - Fundació Valors, creada per les monges filipenses de la ciutat. L'acte de lliurament del guardó que ha tingut lloc aquest dimecres al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona ha servit per homenatjar les persones i les entitats compromeses amb els valors cívics i el compromís comunitari.
imanol-uribe-premis

Imanol Uribe, premi de Cinema Espiritual de Catalunya

AFERS RELIGIOSOS | El director de cinema Imanol Uribe és el guanyador de la cinquena edició del Premi de Cinema Espiritual de Catalunya. D'altra banda, Maria Lorente ha guanyat el primer Concurs de Treballs Audiovisuals sobre l'espiritualitat i el fet religiós.
sjd-inauguracio-00

Sant Joan de Déu inaugura les noves instal·lacions a Sant Boi de Llobregat

SANT JOAN DE DÉU | Les noves instal·lacions del Campus Docent Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat ja són una realitat. S'han inaugurat oficialment aquest dissabte i, amb aquests nous espais, Sant Joan de Déu unifica l'oferta dels diferents cicles formatius de la institució a Barcelona i la seva àrea metropolitana.
caritas-terrassa-pis

Càritas Sant Cugat obre un nou pis per a dones amb fills 

CÀRITAS TERRASSA | El bisbe de Terrassa, Salvador Cristau, ha beneït aquest dijous el nou pis de dones de Càritas Sant Cugat. L'objectiu del projecte que s'ha inaugurat és ajudar a dones que estan en una situació de màxima vulnerabilitat i tenen fills a càrrec. 

panoràmica

Veure la fe

podcasts