Vés al contingut

notícies relacionades

Com preguen les religions?, el nou curs de Cristianisme i Justícia

(CR) Podem relacionar-nos amb la divinitat? Amb aquesta pregunta de fons es presenta el nou curs del centre d’estudis Cristianisme i Justícia ‘Com preguen les religions? Una aproximació a les formes de relacionar-se amb Déu’. Un curs de sis sessions que pretén reflexionar sobre les diferents formes de comunicar-se amb “allò que supera les coordenades humanes de temps i espai”, diuen des del centre d’estudis.

“Quina fisonomia han de prendre les nostres parròquies?”

(Bisbat de Vic) Del 21 al 23 de juliol es va dur a terme el curset d’estiu per a preveres i diaques. Enguany s’ha realitzat en una modalitat diferent. Les conseqüències del Covid-19 han fet necessari tornar a programar unes jornades que tenien lloc al seminari obertes a laics i laiques des de fa força anys.

“Vull perdonar, però no puc”

(Laura Mor –CR) Què ho fa que després d'una agressió no acabem de guarir les ferides internes? Què implica realment demanar perdó i perdonar? Des del diàleg entre la psicologia i l'espiritualitat hi ha camí per recórrer. És tot un procés que desafia la reacció natural de venjança per encarar la vida amb esperit constructiu.

Mercè Solé: “Pregar amb els salms et fa sortir de tu mateix”

(Laura Mor –CR) Què aporten els salms a la pregària? Com van ajudar a Jesús? Quina importància tenen en la Litúrgia de les Hores? El Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona ofereix un curs d'estiu amb la intenció d'aprofundir en aquesta pregària mil·lenària. Amb el títol ‘Tastar i conèixer la Litúrgia de les Hores’, la formació tindrà lloc del dilluns 3 al divendres 7 de setembre al Santuari del Miracle. Ja s'han obert les inscripcions.

panoràmica

Veure la fe