Vés al contingut

notícies relacionades

museitzacio-catedral-1

Museïtzaran el conjunt monumental de la catedral de Tarragona

ACN | L'Institut Català d'Arqueologia Clàssica (ICAC) i el Museu Diocesà de Tarragona han engegat una nova fase de recerca arqueològica al conjunt monumental de la Catedral de Tarragona amb la voluntat de museïtzar aquest espai. El projecte s'executarà en un termini de quatre anys i suposa una inversió de més 360.000 euros.
santa-tecla-vella-02-gran

La Catedral de Tarragona recuperarà la capella de Santa Tecla

ARQUEBISBAT DE TARRAGONA | La Capella de Santa Tecla la Vella tornarà a ser un espai visitable i obert a la ciutat. Així s’ha fet públic en una roda de premsa que ha tingut lloc aquest dilluns als jardins de Santa Tecla la Vella, on està ubicat aquest temple del segle XIII.
valls-campanar-restauracio

Restauraran el campanar de Valls per reparar els danys descoberts a la part superior

ACN | El campanar de l'església arxiprestal de Sant Joan de Valls serà objecte d'un projecte de restauració per reparar els danys que ha posat al descobert un estudi que ha culminat enguany. Els treballs, que obligaran a mantenir tancada l'emblemàtica torre, la més alta de les parròquies de Catalunya amb 74 metres d'altura, costaran entre 900.000 i un milió d'euros, a l'espera del projecte executiu definitiu.
abat-orde-cistercenc

Octavi Vilà: “Hem de mantenir la unitat de l’Orde Cistercenc entre monjos i monges”

ANNA ROBERT –CR | Comunió i unitat institucional. La preservació d’aquestes dues màximes podrien resumir el que ha estat el Capítol General de l’Orde Cistercenc celebrat a Ariccia, a Roma, del 9 al 21 d’octubre. El Capítol General és la màxima autoritat de l’Orde en el qual s’elegeix l’abat i el procurador general, els consellers de l’abat general i una part dels membres del Sínode de l’Orde, l’òrgan màxim de govern entre els capítols.
jop-monestir-avellanes

El Monestir de les Avellanes programa un concert amb la Jove Orquestra de Ponent

MONESTIR DE LES AVELLANES | 'El so de la nostra terra' arriba a càrrec de la Jove Orquestra de Ponent (JOP) al Monestir de les Avellanes sota la direcció d'Antonio Lajara. El concert tindrà lloc l'1 de novembre a les 18:00 h i s'hi podran sentir obres d’autors catalans dels segles XIX i XX, com per exemple Toldrà, Morera, Pahissa i Garreta, entre altres.

panoràmica

Veure la fe