Vés al contingut

notícies relacionades

planellas-profes-1

Planellas demana "caminar amb les comunitats" als professors de religió de l'escola pública

ARQUEBISBAT DE TARRAGONA | Més de seixanta professors de religió catòlica de l’escola pública de l'arxidiòcesi de Tarragona han participat en una trobada organitzada per la delegació diocesana per a l’educació. La jornada ha tingut lloc al Centre Tarraconense El Seminari i ha estat presidida per l’arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, que va dirigir, en primer lloc, una pregària davant la capella romànica de Sant Pau.
retaule santa tecla

El Retaule de Santa Tecla, una de les tradicions més íntimes i autèntiques de Tarragona

CR | Tarragona celebra, del 15 al 24 de setembre, la seva Festa Major, la festa de Santa Tecla. Tot i que la major part del programa de les festes de Santa Tecla estigui format per activitats de caire popular, pels tarragonins, però, aquesta celebració no estaria complerta sense la seva vessant més religiosa, que els fa reflexionar i els porta a trobar la comunió entre el poble. 
en-capella-sant-magi-tarragona-mes.

L’aigua bíblica de Sant Magí a Tarragona

RAMON BASSAS –CR | Joan Magí (Tarragona, 1935) és tota una institució, sobretot relacionada amb els estudis bíblics a Catalunya, amb una àmplia trajectòria docent i investigadora que ara no tenim temps de destacar.
rector-vallfogona-acte-final

Els veïns de Vallfogona de Riucorb homenatgen el rector per mantenir viu el seu llegat

ACN | Des de fa un any, els veïns de Vallfogona de Riucorb s'han bolcat en els actes de commemoració dels 400 anys de la mort del rector. Aquest dissabte 2 de setembre, unes 700 persones han participat en l'acte final de l'Any del rector de Vallfogona. L'arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, ha oficiat una missa solemne per commemorar la memòria de Francesc Vicent Garcia. En la celebració, també ha participat la consellera de Cultura, Natàlia Garriga.
joves-acompanyar

Acompanyar els joves a la JMJ: “Una experiència apassionant que hem de cuidar”

CR | L'experiència de la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) a Lisboa durant la primera setmana d'agost no només ha marcat a joves d'arreu del món. També a capellans i religiosos que els han acompanyat i que han viscut uns dies "apassionants" amb els joves de les seves diòcesis. A Portugal vam tenir l'oportunitat de parlar amb diversos delegats de joventut i acompanyants de joves catalans. Tots ells hi coincidien: "És una experiència gratificant que hem de cuidar”.

panoràmica

Veure la fe

podcasts