Vés al contingut

notícies relacionades

abat-poblet-rafel-barrue

Rafel Barruè, nou abat de Poblet

MONESTIR DE POBLET | La comunitat de Poblet ha elegit aquest dilluns el nou abat de Poblet, el que fins ara era el prior de la comunitat Rafel Barruè. L'elecció ha tingut lloc a la sala capitular, sota la presidència de l'abat general de l'orde cistercenc Mauro-Giuseppe Lepori i després de l'ordenació episcopal del nou bisbe de Girona, Octavi Vilà, anterior abat de Poblet, aquest mateix diumenge.
Llibre Salomó

El nou llibre del Ball del Sant Crist de Salomó, un homenatge a “totes les generacions que han mantingut una tradició centenària”

CR | A l’espera que les representacions del Ball del Sant Crist de Salomó comencin el diumenge 5 de maig, aquest dissabte al vespre s’ha presentat a la parròquia de Santa Maria de Salomó el llibre El Ball del Sant Crist de Salomó. Història, tradició, mite i identitat (1843-2022). La publicació, editada per La Banya edicions, és obra del doctor en Història Medieval per la Universitat Autònoma Antoni Virgili, que també és president de l’Associació Ball del Sant Crist de Salomó. 

fam

Mans Unides Tarragona engega el repte de fer 24 sopars de la fam a tota la diòcesi

GLÒRIA BARRETE –CR | L’Informe sobre l’Estat de la Seguretat Alimentària i Nutrició en el món publicat per la FAO, el FIDA, la OMS, el PMA y UNICEF l’any 2023 posava de manifest que al voltant del 9,2% de la població mundial van patir gana. Mans Unides Tarragona s'ha proposat enguany arribar a organitzar vint-i-quatre sopars de la fam per pal·liar la fam als països del Sud. 

panoràmica

Veure la fe

podcasts