Vés al contingut

notícies relacionades

baula-2

32 llibres perquè infants i joves omplin de paraules i fantasia aquest estiu

Baula | Amb l'arribada de l’estiu, comencen els plans per a les vacances. A la maleta no hi faltaran ni la crema solar ni els banyadors i, per descomptat, tampoc els llibres. Perquè, segons Baula, "són uns companys perfectes per gaudir a la platja, a la muntanya, mentre viatgem o a casa". L'editorial proposa títols per a totes les edats amb els quals omplir de paraules i fantasia aquest estiu.
salesians-1

Bosco Global impulsa la formació en energia solar al Sudan

Salesians | El projecte 'Energia solar per al Centre de Formació Professional Sant Joseph' de l'ONG dels Salesians Bosco Global ha permès implementar una nova especialitat en aquesta energia renovable al centre acadèmic del Sudan. La formació, que s'ha impartit durant aquest curs escolar, ha aconseguit dur a terme la instal·lació, per part dels mateixos estudiants, de plaques solars a tres edificis del recinte escolar. 
omella-CEU

Omella: “Obrir canals per a acollir i integrar és un motor de transformació”

(Abat Oliba CEU) El cardenal i arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, ha participat en el Seminari Internacional 'Immigració a Europa i l'Agenda del Treball Digne de la OIT' que ha acollit la Universitat Abat Oliba CEU. En la seva intervenció, ha destacat el paper de la universitat per a un objectiu com "obrir canals per a acollir, acompanyar i integrar". Un objectiu que és "motor de transformació" per al cardenal. 
Barcelona

Barcelona acull el Congrés Mundial d’Antics Alumnes Jesuïtes

(Jesuïtes) A partir del proper dimecres 13 de juliol i fins el diumenge 17 de juliol tindrà lloc a Barcelona el X Congrés Mundial d’Antics Alumnes Jesuïtes. El Congrés comptarà amb la participació del Superior General de la Companyia de Jesús, el P. Arturo Sosa SJ, que pronunciarà la ponència d’obertura. La trobada està organitzada per la Unió Mundial d’Antics Alumnes Jesuïtes (WUJA) i l’acull l’Associació d’Antics Alumnes de Sarrià-Sant Ignasi.
Profes salesians viatge identitat salesiana

Educadors salesians peregrinen als llocs de Don Bosco per aprofundir en la seva formació contínua

(Salesians) Coordinats per l’equip inspectorial d’Escoles, 40 professors i personal d’administració i serveis de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora han recorregut del 6 a l’11 de juliol els llocs on va néixer, va créixer i va començar la seva tasca pastoral el fundador dels salesians, Sant Joan Bosco . Els han acompanyat els salesians Rosendo Alabau i José J.

La comunitat La Salle de Congrés, “un projecte en què laics garanteixen el carisma”

(Glòria Barrete –CR) Aquest curs la comunitat lasal·liana de Congrés s’ha constituït formalment i ja és una més de la Xarxa de Comunitats Lasal·lianes. Un projecte comunitari format exclusivament per laics de l’escola que té entre els seus molts objectius el de “garantir el carisma lasal·lià al centre malgrat que la comunitat de germans ja no hi viu”.

panoràmica

Veure la fe

podcasts