Vés al contingut

notícies relacionades

EUSS IA

L'EUSS dissenya un mapa tipus 'xarxa neuronal' per aprendre química sintètica basat en Intel·ligència Artificial

CR | Tres professors universitaris han creat una eina innovadora que imita el funcionament d'una xarxa neuronal per facilitar l'estudi de la química sintètica: Carlos Luque-Corredera, de l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS);  Elena Bartolomé, del centre de recerca ICMAB; i  Ben Bradshaw, de la Universitat de Barcelona (UB). Els tres professors han desenvolupat un organitzador visual que busca simplificar i facilitar l'estudi d'aquesta disciplina per als estudiants universitaris.

vedruna-mirades-recaptacio

El projecte Mirades de Vedruna recapta més de 80.000 euros per a entitats socials

VEDRUNA | Inspirat en el Pacte Educatiu Global, el projecte Mirades ha estat un èxit de participació durant aquest curs 2023-24. Entre totes les escoles Vedruna de Catalunya s’han organitzat 1.026 activitats de creixement personal, convivència d’aula, coneixement de les organitzacions i els projectes apadrinats i un munt d’activitats solidàries. 

josep-riera-nou-director-general-blanquerna

Jordi Riera, nou director general de la Fundació Blanquerna

FUNDACIÓ BLANQUERNA | El Patronat de la Fundació Blanquerna ha nomenat nou director de Blanquerna al catedràtic d’Educació de la Universitat Ramon Llull (URL) i degà de la Facultat de Psicologia i Ciències de l'Educació i l’Esport en dos períodes, Jordi Riera i Romaní.

Llibre Blanquerna 75 anys

Blanquerna tanca el 75è aniversari publicant 'Entenam-nos per amor'

BLANQUERNA | El curs 2023-2024 ha estat fortament marcat per la celebració del 75è aniversari de Blanquerna. La celebració culmina amb la publicació del llibre 'Entenam-nos per amor, miscel·lània dels 75 anys de Blanquerna', posant punt final als actes commemoratius. 

URV i BISBAT

L'arquebisbat de Tarragona i la URV signen un conveni per a l'ús del Seminari

ARQUEBISBAT DE TARRAGONA | L'arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, i el rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Josep Pallarès, han signat un conveni per tal que la facultat de ciències de l'Educació i psicologia pugui fer ús de diverses dependències del claustre de Sant Pau del Seminari Conciliar Pontifici.

panoràmica

Veure la fe

podcasts