Vés al contingut

notícies relacionades

salesians-1

Bosco Global impulsa la formació en energia solar al Sudan

Salesians | El projecte 'Energia solar per al Centre de Formació Professional Sant Joseph' de l'ONG dels Salesians Bosco Global ha permès implementar una nova especialitat en aquesta energia renovable al centre acadèmic del Sudan. La formació, que s'ha impartit durant aquest curs escolar, ha aconseguit dur a terme la instal·lació, per part dels mateixos estudiants, de plaques solars a tres edificis del recinte escolar. 
salesians

"El compromís salesià segueix més actiu que mai amb els refugiats d'Ucraïna"

(Salesians) Després de 137 esgotadors dies de guerra, la Coordinació Salesiana per la resposta a l’emergència a Ucraïna està presenciant alguns signes que indiquen un cert "cansament" entre les persones donants i voluntàries. Per aquest motiu, la coordinació de l'emergència anima a seguir ajudant i assegura que "el compromís salesià segueix més actiu qe mai". 
Canvis al web de Catalunya Religió.

Canvis al web de Catalunya Religió

(CR) Els lectors habituals de Catalunya Religió haureu notat aquest dimecres alguns canvis en la presentació del nostre web. Són modificacions que externament es noten poc, però que han representat una remodelació total d’aquest espai. Hem modificat de dalt a baix el sistema que tenim per gestionar el web, allò que no es veu des de fora.
Profes salesians viatge identitat salesiana

Educadors salesians peregrinen als llocs de Don Bosco per aprofundir en la seva formació contínua

(Salesians) Coordinats per l’equip inspectorial d’Escoles, 40 professors i personal d’administració i serveis de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora han recorregut del 6 a l’11 de juliol els llocs on va néixer, va créixer i va començar la seva tasca pastoral el fundador dels salesians, Sant Joan Bosco . Els han acompanyat els salesians Rosendo Alabau i José J.

Salesians: “Les classes de llengua són una eina fonamental per la integració”

(Salesians) Al voltant de 40 persones migrants han participat durant aquest curs de les classes de castellà organitzades pels Salesians La Mina. Es tracta d'un projecte realitzat a la Plataforma Socials dels Salesians al municipi de Sant Adrià del Besòs i a la Biblioteca Font de la Mina que enguany ha pres més importància.

L’Escola Universitària Salesiana organitza una nova Jornada de Portes Obertes

(EUSS) L’oferta de feina a Espanya continua creixent. Concretament, ho ha fet un 44,7% el 2021, segons l’informe Infoempleo d’Adecco. Una xifra que s‘ha recuperat respecte dels anys anteriors a la Covid-19, i que assenyala les enginyeries industrials entre les cinc professions amb més sortida laboral.

Els salesians celebren 100 anys de presència a Badalona

(Salesians) Badalona ha celebrat els cent anys de presència salesiana a la ciutat durant aquest mes de maig. Ho ha fer amb un seguit d'actes que han culminat amb l'acte de clausura del centenari que ha tingut lloc aquest dissabte 28 de maig al teatre de l'escola Salesians de Badalona.

panoràmica

Veure la fe

podcasts