Vés al contingut

notícies relacionades

eloi-aran-fecc

Eloi Aran: “L'educació en sortida és una invitació a l'acollida”

ROGER VILACLARA –CR | L'Escola Cristiana ja ha obert les inscripcions per a la 16a Jornada de Pastoral Educativa que tindrà lloc aquest divendres 10 de febrer al matí sota el lema 'Escolta l'ECO)). Treballem el Pacte Educatiu Global'. La jornada tindrà lloc al Centre Martí-Codolar de Barcelona i, després de dos anys, torna en el seu format presencial. Sobre el treball amb el Pacte Educatiu Global, el retorn de la presencialitat de la Jornada i el futur de l'Escola Cristiana en parlem amb el seu Cap d'Àrea d'Identitat i Missió, Eloi Aran. 
fernando-miranda-salesians

Fernando Miranda, nou superior de la província salesiana Maria Auxiliadora

SALESIANS | El rector major dels salesians, Ángel Fernández, ha comunicat el nomenament de Fernando Miranda com a nou superior de la Inspectoria Maria Auxiliadora, amb seu a Sevilla i que inclou les obres salesianes a Catalunya. La decisió, després del consell general dut a terme durant la sessió d'aquest gener, s'ha fet pública mitjançant una carta compartida pel conseller regional, Juan Carlos Pérez.  
bosco-global-salesians-horts

Bosco Global impulsa els horts agroecològics al Senegal

SALESIANS | El projecte, impulsat per Bosco Global i gestionat pels Salesians a Tambacounda, ha dotat d’equipament i formació agroecològica a joves i les seves famílies a les poblacions de Tambacounda i Missirah, al Senegal.
salesians-convocatoria

Els salesians anticipen el nomenament del superior de la Inspectoria Maria Auxiliadora

SALESIANS | "Al meu entendre seria aconsellable compassar el canvi d'inspector amb el dels consellers després del Capítol Inspectorial". Aquest és un dels motius que exposa l'actual superior de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora (SMX), Ángel Asurmendi, per demanar l'avançament de les consultes per al nomenament del nou inspector.
pelegrinatge-taize

L'Escola Cristiana organitza un pelegrinatge a Taizé

CR | Les escoles cristianes de Catalunya es preparen per a un pelegrinatge conjunt a la comunitat ecumènica de Taizé, a França. És la proposta que organitza el Departament de Pastoral de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) per a joves de 15 a 17 anys i que tindrà lloc del 7 a l'11 de desembre, coincidint amb el pont de la Puríssima.
Voluntariat Internacional Salesians

"L’experiència de voluntariat internacional et canvia la manera de mirar el món"

SALESIANS | Durant l'estiu, 9 persones voluntàries de l'ONGD Bosco Global han col·laborat en diferents projectes socials dels salesians i salesianes a Mèxic, Ghana, Benín, Bolívia i Espanya-Canàries. Al mes de febrer s’iniciava el procés formatiu, fins que per fi al juliol, va arribar la part de l’experiència al terreny que tots anhelaven. Així doncs, de juliol a octubre, un total de 9 persones voluntàries participen en diferents experiències proposades per Bosco Global.
sessio-pedagogica

Les escoles cristianes decideixen el seu futur en sis trobades territorials

FECC | Les escoles religioses obren aquest dimarts un procés de reflexió estratègica conjunta. Ho fan a través de sis trobades territorials que la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) convoca sota el lema 'Som futur' per projectar el futur de l'educació, i definir quin ha de ser el seu paper dins del sistema educatiu.
escola-cristiana

L'Escola Cristiana arrenca el curs amb la mirada posada en el Pacte Educatiu Global

FECC | Aquest dimecres s'han incorporat al nou curs escolar els alumnes d'ESO, batxillerat i formació professional. Amb el retorn, ara sí, de tots els alumnes, el Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana de Catalunya es planteja, per aquest nou curs, posar l'accent en el Pacte Educatiu Global (PEG), una iniciativa engegada el novembre de 2021 pel papa Francesc. La proposta pastoral es configura sota el lema: 'Escolta l'ECO)), Treballem el Pacte Educatiu Global'.

panoràmica

Veure la fe

podcasts