Vés al contingut

notícies relacionades

sigles-institucions-religioses

Què volen dir les sigles de la vida religiosa?

CR | Tothom alguna vegada ha vist algunes sigles darrere d’un nom i no ha identificat el seu significat. Moltes institucions de vida consagrada i societats de vida apostòlica de l'Església catòlica fan ús d'aquestes abreviacions per identificar els seus components. Però què volen dir exactament? Hem parlat amb el germà marista Lluís Serra per respondre aquesta pregunta: “És un tret identitari més d’una persona”.
Campobosco

Salesians obre les inscripcions pel Campobosco 2024

SALESIANS | En l’horitzó del bicentenari del somni dels nou anys de Joanet Bosco, se celebrarà del 30 de juliol al 8 d’agost de 2024 el Campobosco i que portarà per lema “Et donaré la Mestra”.
pessebre-infants

L'Escola Cristiana impulsa un concurs de pessebres als seus centres educatius

CR | Amb motiu dels 800 anys del primer pessebre de sant Francesc d'Assís a Greccio, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) impulsa un concurs de pessebres als seus centres educatius. Un concurs que compta amb la col·laboració de la Fundació Catalunya Religió i que es podrà seguir des del nostre portal a través de les fotografies dels pessebres presentats que s'aniran publicant periòdicament. 

panoràmica

Veure la fe

podcasts