Vés al contingut

notícies relacionades

Benedicció Campanes Bonavista

Benedicció de les noves campanes de la parròquia de Santa Maria Assumpta de Bonavista

ARQUEBISBAT DE TARRAGONA | La Parròquia de Santa Maria Assumpta del barri tarragoní de Bonavista va viure, el passat diumenge 21 de juliol, la festa amb motiu de la benedicció de les noves campanes, que acompanyaran amb el seu so, a partir d'ara, les celebracions de la comunitat. La celebració va ser presidida per l'arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, i va ser concelebrada per Andrés Pedro Sima i Clemente Lucena, rectors in solidum de la parròquia. 

sagramentaries-vic

Descobrim les 'Sagramentàries' de Vic!

PAU M. DURAN / ANNA GUIMERÀ –CR | Al cor de Vic, amagat entre el Museu Episcopal i la Catedral de Sant Pere, hi trobem el carrer dels Corretgers, on en el número 10, s’alça, discret,  el Monestir de les Adoratrius Perpètues del Santíssim Sagrament, més conegudes com les sagramentàries.
Jocs olímpics

Els bisbes parlen dels valors dels Jocs Olímpics

GIEC | Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar dels valors dels Jocs Olímpics, així com de declaracions conciliars i la crida a la missió, de l’abraçada de Crist, de gaudir de la vida, d’una fe compartida, del temps de vacances, de l’estiu, de la vellesa, de la revelació de Déu amb fets i paraules i de l’amor de Déu.

claretians-del-mon-foc-claretià

El foc claretià brilla arreu del món: tres missioners parlen de la seva vivència

PAU M. DURAN / ANNA GUIMERÀ –CR | Una vuitantena de missioners claretians de tot el món  han celebrat del 7 al 16 de juliol a Vic, a la casa mare de la Congregació, el Congrés d’Espiritualitat, l’acte que ha culminat la commemoració dels 175 anys de la fundació de la congregació. Han estat uns dies intensos en un ambient familiar i de germanor que han acabat amb la clausura de l’Any Jubilar, el dimarts 16 de juliol. Parlem amb Natividad Mikue, superiora general de les Missioneres de Maria Immaculada a Guinea Equatorial; John-Binoy Thekkemoolamundayil, missioner de la província de Northeast India; i Fracisco Javier Reyes, missioner de la província dels Estats Units i Canadà. 
Dedicació església residència Sant Just

Dedicació de l'ésglesia de la 'Residència Lourdes' de Sant Just Desvern

BISBAT DE SANT FELIU | L'Església de la Residència de Nostra Senyora de Lourdes de Sant Just Desvern va ser consagrada, el passat dissabte 13 de juliol, en una Eucaristia presidida pel bisbe de Sant Feliu, Agustí Cortés. El temple va ser dedicat tot coincidint amb el 60è aniversari de la inauguració de la residència. 

sant-josep-girona-00

Girona, rere les passes de Maria Gay Tibau

VÍCTOR RODRÍGUEZ –CR | Al número 12 del carrer de la Força de Girona sempre hi ha la porta oberta i turistes i passavolants entren encuriosits al cancell des d’on s’endevina una escala històrica, mai millor dit.

panoràmica

Veure la fe

podcasts