Vés al contingut

notícies relacionades

morlans-jaraba-converses-directe-0

Morlans i Jaraba posen música al seu podcast

CR | En directe Xavier Morlans a la veu i guitarra, Gabriel Jaraba a la bateria i Antoni Olaf Sabater al teclat. Aquesta era la sorpresa final de la gravació del pòdcast “En la frontera” amb públic a l’Hospital de Campanya de Santa Anna que van fer aquest dimecres al vespre.
bisbes-parlen-quaresma

Els bisbes parlen de l'inici del temps de Quaresma

GIEC | Dimecres de Cendra, enguany el dia 14 de febrer, va començar la santa Quaresma, temps de conversió, de pregària, dejuni i almoina, camí espiritual que ens conduirà a la Pasqua.
catalonia-sacra-José-Tolentino

El nou prefecte del Dicasteri per la Cultura del Vaticà presentarà l'agenda 2024 de Catalonia Sacra

CATALONIA SACRA | La programació d'activitats del 2024 de Catalonia Sacra es presentarà el dimecres 28 de febrer a les 18:30 h al CaixaForum Macaya de Barcelona. L'acte pren una importància especial perquè comptarà amb la participació de José Tolentino Mendonça, recentment nomenat pel Papa Francesc Prefecte del Dicasteri per la Cultura i l'Educació de la Cúria Romana.
sigles-institucions-religioses

Què volen dir les sigles de la vida religiosa?

CR | Tothom alguna vegada ha vist algunes sigles darrere d’un nom i no ha identificat el seu significat. Moltes institucions de vida consagrada i societats de vida apostòlica de l'Església catòlica fan ús d'aquestes abreviacions per identificar els seus components. Però què volen dir exactament? Hem parlat amb el germà marista Lluís Serra per respondre aquesta pregunta: “És un tret identitari més d’una persona”.
bisbes-palen-jornada-malalt

Els bisbes parlen de la XXXII Jornada Mundial del Malalt

GIEC | Aquest cap de setmana, les parròquies de les diòcesis amb seu a Catalunya celebraran la Jornada Nacional de Mans Unides amb una col·lecta anual especial, convidant els feligresos a aportar la seva col·laboració per donar suport al treball de l’ONG de l’Església catòlica.
Bernat Juliol Parlament

“Montserrat mai ens hem negat a pagar una indemnització justa”

CR | El prior de l'abadia de Montserrat, Bernat Juliol, ha comparegut aquest dilluns a la tarda a la Comissió d'Investigació sobre la Pederàstia a l'Església del Parlament on ha exposat tot el recorregut que ha fet l’Abadia per investigar i intentar reparar els casos que s’han conegut d’abusos a menors.

panoràmica

Veure la fe

podcasts