Vés al contingut

notícies relacionades

joan maragall

Fundació Joan Maragall: “Col·laborar amb altres entitats ens ha permès arribar a més gent”

AINA ARGUETA -CR | "La transmissió religiosa, humanística i cívica no van separades, moltes vegades comparteixen problemes", manifesta David Jou, president de la Fundació Joan Maragall. Durant aquest curs l'organització ha centrat els seus espais de reflexió en la relació dels humans amb la natura posant èmfasi en les urgències del canvi climàtic, col·laborant amb diverses entitats. "Hem procurat fer activitats en col·laboració i anar obrint-nos a altres àmbits, sempre amb la presència cristiana en la cultura com a denominador comú", detalla Jou.

lliçó-inaugural-maragall-00

“La Fundació Joan Maragall és clau en el diàleg amb la cultura allunyada de l’Església”

FUNDACIÓ JOAN MARAGALL | El Saló d’Actes del Seminari Conciliar de Barcelona ha acollit aquest dilluns l’acte d’inauguració oficial del curs 2022- 2023 de la Fundació Joan Maragall (FJM). En la seva intervenció, el president de la FJM, David Jou, ha destacat el paper de l’entitat com a “pont de diàleg” amb la “cultura laica allunyada de l’Església”.

“L'ecologia és inherent a l'espiritualitat”

(Laura Mor –CR) Gestionar l'entorn és una responsabilitat ineludible. Així ho han defensat el monjo cistercenc Lluc Torcal i el consultor ambiental Josep Maria Mallarach. En el marc del diàleg 'Espiritualitat ecològica' celebrat al Monestir de Pedralbes, tots dos han coincidit en una “actitud unitiva” de la vida que integri els valors espirituals més profunds amb la cura del medi ambient.

Veure la fe