Vés al contingut

notícies relacionades

col·legi sant miquel bcn

L’Escola Pia assumeix la titularitat del Col·legi Sant Miquel de Barcelona

ESCOLA PIA | A partir del pròxim 1 de setembre, l’Escola Pia de Catalunya assumirà la titularitat del Col·legi Sant Miquel de Barcelona, situada a la confluència dels carrers Rosselló i Muntaner, al barri de l’Esquerra de l’Eixample. Es tracta de la darrera de les escoles que l’Orde dels Missioners del Sagrat Cor tenen a Espanya, després que fa uns dies traspassessin l’escola de Pontevedra a una altra institució religiosa.

trobada-catalunya-religio-01

La trobada de Catalunya Religió aborda com millorar la presència del fet religiós als mitjans de comunicació

CR | La Fundació Catalunya Religió ha aplegat una quarantena d’entitats i institucions d’Església aquest dimarts per abordar la presència del fet religiós als mitjans de comunicació. La trobada, al Palau Mercader de Barcelona, ha comptat amb la intervenció de Miquel Miralles, membre del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), qui ha parlat sobre els mitjans de comunicació, les tendències de consum i el paper de les institucions religioses.

lestonnac-badalona-ramada

Com es viu el Ramadà a les escoles?

ROGER VILACLARA –CR | La tornada a l’escola després de Setmana Santa enguany també està marcada per la celebració del Ramadà, que acaba aquest dimarts 9 d’abril. A les escoles catalanes hi ha un munt d’alumnes que viuen aquest mes de pregària, dejuni i reflexió intensament.

panoràmica

Veure la fe