Vés al contingut

notícies relacionades

sensibilitzacio gent gran

Sant Joan de Déu publica una guia per detectar millor la soledat no desitjada en persones grans

SANT JOAN DE DÉU | L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu llança la ‘Guia per a l’acompanyament de la soledat no desitjada en persones grans’ dirigida a professionals de l’àmbit de la salut i del sector social. Qualificada com l’epidèmia silenciosa del segle XXI, aquesta realitat afecta a més de 30 milions de persones a Europa i multiplica per cinc les probabilitats de desenvolupar depressió i ansietat.

trobada-catalunya-religio-01

La trobada de Catalunya Religió aborda com millorar la presència del fet religiós als mitjans de comunicació

CR | La Fundació Catalunya Religió ha aplegat una quarantena d’entitats i institucions d’Església aquest dimarts per abordar la presència del fet religiós als mitjans de comunicació. La trobada, al Palau Mercader de Barcelona, ha comptat amb la intervenció de Miquel Miralles, membre del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), qui ha parlat sobre els mitjans de comunicació, les tendències de consum i el paper de les institucions religioses.

sjd-2

Balcells visita les obres del nou centre que gestionarà Sant Joan de Déu Terres de Lleida

SANT JOAN DE DÉU | El conseller de Salut, Manel Balcells, ha visitat a Tremp els espais del futur Hospital de Dia de Salut Mental Infantil i Juvenil, el primer a la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran. Aquest nou equipament oferirà tractament intensiu i multidisciplinari en règim d’hospitalització parcial a infants i adolescents a qui el tractament ambulatori resulta insuficient.

assistència intermèdia

Sant Joan de Déu busca sensibilitzar sobre l'atenció intermèdia

SJD | Amb motiu de la celebració de la festivitat de Sant Joan de Déu i del Dia Internacional de les Dones, l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu a Catalunya presenta la nova campanya Tornar a la teva vida, destinada a sensibilitzar de la importància del ple desenvolupament de l’Atenció Intermèdia.

sjd-2

Sant Joan de Déu Barcelona inicia la construcció d'un centre especialitzat en malalties minoritàries

SANT JOAN DE DÉU | Únicas SJD és el nou centre dedicat a l'atenció i la recerca de malalties minoritàries de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona. La construcció de l'edifici ha començat aquest dijous i s'espera que concentri tots els espais assistencials i de recerca per al diagnòstic i el tractament de les patologies poc freqüents d’origen genètic i immunològic.

panoràmica

Veure la fe

podcasts