Vés al contingut

notícies relacionades

som-260

SOM Salut Mental 360 compleix dos anys assolint les 250 mil visites

Sant Joan de Déu | La plataforma SOM Salut Mental 360º, iniciativa impulsada per centres de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu a Catalunya, compleix dos anys de funcionament assolint les 250 mil visites, amb una mitjana mensual de 22.000 visites, consolidant-se com un espai referent en salut mental. Gairebé un 30% dels visitants són joves d’entre 18 i 24 anys.
sant-joan-deu

Sant Joan de Déu fa de nexe europeu entre infants ucraïnesos i altres hospitals

ACN | L'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona és la seu d'un hub europeu creat per donar resposta a ucraïnesos amb una malaltia minoritària durant els mesos que el país estigui marcat per la guerra. L'objectiu del projecte 'Rare Diseases Hub Ukraine' és posar en contacte pacients d'Ucraïna -la majoria infants-, tant si es troben al país com si n'han hagut de marxar, amb hospitals membres de les Xarxes Europees de Referència de malalties minoritàries perquè puguin rebre l'atenció especialitzada que necessiten.
Canvis al web de Catalunya Religió.

Canvis al web de Catalunya Religió

(CR) Els lectors habituals de Catalunya Religió haureu notat aquest dimecres alguns canvis en la presentació del nostre web. Són modificacions que externament es noten poc, però que han representat una remodelació total d’aquest espai. Hem modificat de dalt a baix el sistema que tenim per gestionar el web, allò que no es veu des de fora.
Recapte Magic Line 2022

La Magic Line 2022 impulsa més de 30 projectes socials i sanitaris de Sant Joan de Déu

(Sant Joan de Déu) L'edició d'enguany de la Magic Line de Sant Joan de Déu ha recaptat més de 332.000 euros que s'han destinat a finançar més de 30 projectes sanitaris i socials de Sant Joan de Déu. En aquesta edició també s'han destinat unes ajudes especials a Ucraïna per a cobrir necessitats bàsiques de les persones refugiades. Aquesta novena edició ha destacat pel gran èxit de participació, amb 11.500 magicliners i 900 equips, i 332.546 € recaptats, xifres simi

El nombre de voluntaris joves de Sant Joan de Déu creix un 30%

(Sant Joan de Déu) L'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu ha registrat un increment del 30% de persones voluntàries entre els 20 i els 35 anys respecte al setembre de l'any passat. Ho ha anunciat el mateix orde després de la primera trobada de coordinadors de Voluntariat Sant Joan de Déu de l'Orde Hospitalari a Espanya celebrada del 30 de maig a l'1 de juny a Guadarrama, Madrid.

panoràmica

Veure la fe

podcasts