Vés al contingut

notícies relacionades

pifarre-entrevista-sant-joan-deu-0

Josep Pifarré: “La medicina sense la part humanista queda coixa”

GLÒRIA BARRETE –CR | L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu nomenava fa unes setmanes Josep Pifarré com a nou director corporatiu de planificació assistencial. Un càrrec de nova creació que té com a objectiu generar sinèrgies entre els vuitanta centres que l’Orde Hospitalari té repartits per tot el territori espanyol.
sjd-inauguracio-00

Sant Joan de Déu inaugura les noves instal·lacions a Sant Boi de Llobregat

SANT JOAN DE DÉU | Les noves instal·lacions del Campus Docent Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat ja són una realitat. S'han inaugurat oficialment aquest dissabte i, amb aquests nous espais, Sant Joan de Déu unifica l'oferta dels diferents cicles formatius de la institució a Barcelona i la seva àrea metropolitana.
pifarre-sant-joan-deu

Josep Pifarré, nou director corporatiu de planificació assistencial de Sant Joan de Déu

SANT JOAN DE DÉU | El doctor Josep Pifarré ha estat nomenat nou director corporatiu assistencial de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu. El nomenament que s'ha produït aquesta setmana completa l'estructura corporativa creada per la institució amb l'objectiu d'establir sinergies operatives entre els diferents centres i dispositius de l'Orde a Espanya. 
sant-joan-deu-pobresa

“A Sant Joan de Déu m'han acompanyat per saber anar pas a pas i sortir de la vida al carrer”

SANT JOAN DE DÉU | Amb motiu del Dia Internacional per a l'Erradicació de la Pobresa que se celebra aquest dilluns 17 d'octubre, Sant Joan de Déu dona a conèixer l'experiència d'en Jan, atès al Centre Residencial d'Inclusió Creu dels Molers de Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona. "A Sant Joan de Déu m'han acompanyat per saber anar pas a pas i sortir de la vida al carrer", diu. 
llei-caritas-2022

“La llei contra el sensellarisme és una oportunitat i esperem que s'aprovi el 2023”

CÀRITAS BARCELONA | "El sensellarisme crònic està orfe d'una regulació legal que se n'ocupi i les mesures administratives només tenen efectes pal·liatius". L'impulsor del text de la llei contra el sensellarisme Antoni Milian ha estat contundent per referir-se a la necessitat de garantir un espai residencial i un sostre digne per les persones que viuen involuntàriament al carrer. En aquest sentit, en l'acte que ha tingut lloc aquest dilluns al matí a la Casa de Convalescència de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha assegurat que "la proposició de llei és una oportunitat i esperem que el Parlament de Catalunya culmini amb l'aprovació de la llei durant l'any 2023". 

panoràmica

Veure la fe

podcasts