Vés al contingut

notícies relacionades

benet16-tgn-00

Les diòcesis acomiaden Benet XVI: “No va enganyar ningú”

CR | Després de la mort del papa emèrit Benet XVI, les diòcesis catalanes van anunciar diferents eucaristies funerals per recordar el pontífex que va morir el 31 de desembre. Aquesta setmana han tingut lloc les celebracions a Tarragona, Barcelona, Lleida, Girona, Vic i Tortosa.
escola-sagrats-cor-vedruna

L’escola dels Sagrats Cors de Torelló passa a titularitat de la Fundació Vedruna

VEDRUNA | La Congregació de les Missioneres dels Sagrats Cors ha decidit traspassar la titularitat de l’escola dels Sagrats Cors de Torelló a la Fundació Vedruna Catalunya Educació (FVCE). Amb la de Centelles, que aquest curs ja s’ha incorporat a Vedruna, són les dues úniques escoles que les missioneres tenen a Catalunya.
vedruna-artes-viticultura-00

Vedruna presenta la seva primera escola de vitivinicultura

VEDRUNA | L’acte de presentació de l’Escola de Vitivinicultura de la Catalunya Central (ESVICC) s’ha celebrat a la nau gòtica del Convent de Santa Clara de Manresa amb un tast presidit pel reconegut sommelier Ferran Centelles i la periodista i també sommelier Sílvia Culell. Gairebé un centenar de persones hi han participat en l'esdeveniment.
Núria Callís

Mor Núria Callís, directora de Càritas Vic

CR | Aquest divendres 14 d’abril ha mort Núria Callís, directora de Càritas diocesana de Vic, a causa d’una malaltia de ràpida evolució. N’era la directora des del juny del 2021. Va arribar a Càritas cinc anys abans del seu nomenament, primerament com a voluntària i després assumint la direcció de Càritas Interparroquial de Manlleu.
puig-olena-00

Puig d'Olena, la història del CRAE de les Dominiques de l'Anunciata

VÍCTOR RODRÍGUEZ –CR | Isolat en un coll prop de Sant Quirze de Safaja s’alça solemne l’antic sanatori de Puig d'Olena, conegut per ser l’espai on va passar els seus darrers anys el poeta Màrius Torres. L’edifici, inaugurat pel president Macià i impulsat per Maria Planas, va funcionar sota la direcció del doctor Francesc Ribas Soberano.

panoràmica

Veure la fe

podcasts