Vés al contingut

notícies relacionades

espai Sert catedral Vic

La catedral de Vic estrena un espai dedicat al pintor Josep Maria Sert que combina obra original i elements multimèdia

ACN | La catedral de Vic ha dedicat una zona del temple a l'obra i figura de Josep Maria Sert. Es tracta del conegut com a Espai Sert, que s'inaugurarà aquest divendres, i que combina obra original de l'artista amb elements multimèdia. L'objectiu és explicar els diferents projectes que l'artista va fer per al temple vigatà i el vincle que hi va establir. 

nit esglesies catalonia sacra 2024

Cinc esglésies obriran de nit a la primera 'Nit de les esglésies' de Catalonia Sacra

CR | De les nou a les onze de la nit, Santa Maria del Pi de Barcelona, Santa Maria de Castelló d'Empúries, la catedral de Santa Tecla de Tarragona, Santa Maria de Taüll, i la catedral de Sant Pere de Vic obriran portes en una visita nocturna, il·luminades amb llum d'espelmes i silenci en la primera 'Nit de les esglésies' de Catalonia Sacra, el 28 de juny. 

ou-com-balla-vic

On veure l'ou com balla?

CR | L’ou com balla és una de les tradicions més emblemàtiques de Catalunya, celebrada durant la festivitat del Corpus Christi.

manresa-nova-ubicacio-crist-romanic

El crist romànic de la Seu de Manresa torna a la basílica

LA SEU DE MANRESA Amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus, s’inaugurarà la nova ubicació de la talla romànica del Sant Crist de la Seu de Manresa. La talla, que s'inaugurarà el 17 de maig a les 20h, s'ha reubicat a la nau de la basílica al portal de Sant Antoni; cosa que abans es trobava al Museu històric de la Seu. 

panoràmica

Veure la fe

podcasts