Vés al contingut

notícies relacionades

presentació-Acompanyar-en-la-malaltia

“El nou llibre de Núria Ferret orienta la pastoral hospitalària de futur”

CAPUTXINS | El santuari de la Mare de Déu de l'Ajuda de Barcelona ha acollit l'acte de presentació del nou llibre de la pedagoga Núria Ferret 'Acompañar en la enfermedad'. Aquest llibre és un recull de materials, suggeriments, idees i recursos per ajudar les persones que passen per situacions de dolor o malaltia en les seves vides.
justiciapau-manresa

Justícia i Pau es troba a Manresa i debat sobre el desenvolupament integral de la societat 

JUSTÍCIA I PAU | Una seixantena de persones s'han reunit a la Cova de Sant Ignasi de Manresa en el marc de la trobada anual de la comissió general de Justícia i Pau. En la trobada, des de l'ecologia integral i l'espiritualitat ignasiana, han aprofundit en el compromís amb les diverses maneres de presència i incidència en la societat global a favor del desenvolupament integral i solidari de la humanitat.
pare-coll-00

Els tres museus del pare Coll a Vic: vida, congregació i expansió del sant

VÍCTOR RODRÍGUEZ –CR | Les Dominiques de l’Anunciata, congregació catalana fundada l’any 1856 per sant Francesc Coll, tenen a Vic la seva Casa Mare. Un gran casal del 1881 que fa tres funcions a la vegada: escola, infermeria i Casa Mare. Per això, són tres les comunitats que hi donen vida.
la-paraula-ignasiana

Màrius Serra proposa La Paraula Ignasiana en la Mostra de Cinema Espiritual

AFERS RELIGIOSOS | Per arribar a un públic jove, la 19a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya organitza el concurs la Paraula S’agrada amb l'escriptor i enigmista, Màrius Serra. Enguany, i com a novetat, l'IES Lluís Paguera de Manresa ha estat el primer institut que ha acollit La Paraula Ignasiana.
500 Ignasi Generalitat

El Papa adreça una carta a l’acte a la Generalitat dels 500 anys de Sant Ignasi a Manresa

CR | El papa Francesc ha fet arribar una carta fer-se present a l’acte institucional que s’ha celebrat aquest dilluns a la Generalitat per commemorar els 500 anys de l’estada de Sant Ignasi de Loiola a Catalunya. L’acte ha estat presidit pel president Pere Aragonès i el cardenal Joan Josep Omella ha estat el responsable de llegir el text del Papa.

panoràmica

Veure la fe

podcasts