Vés al contingut

notícies relacionades

Jocs olímpics

Els bisbes parlen dels valors dels Jocs Olímpics

GIEC | Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar dels valors dels Jocs Olímpics, així com de declaracions conciliars i la crida a la missió, de l’abraçada de Crist, de gaudir de la vida, d’una fe compartida, del temps de vacances, de l’estiu, de la vellesa, de la revelació de Déu amb fets i paraules i de l’amor de Déu.

vedruna-mirades-recaptacio

El projecte Mirades de Vedruna recapta més de 80.000 euros per a entitats socials

VEDRUNA | Inspirat en el Pacte Educatiu Global, el projecte Mirades ha estat un èxit de participació durant aquest curs 2023-24. Entre totes les escoles Vedruna de Catalunya s’han organitzat 1.026 activitats de creixement personal, convivència d’aula, coneixement de les organitzacions i els projectes apadrinats i un munt d’activitats solidàries. 

De dos en dos GIEC

Els bisbes parlen de ser enviats de dos en dos a evangelitzar

GIEC | Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de ser enviats de dos en dos a evangelitzar, així com dels decrets conciliars, de pregar amb els salms, d’aprendre a descansar i refer-se espiritualment, del sagrament de la vida ordinària, de la gratuïtat, del murmuri d’un ventijol suau, de les conclusions de l’Assemblea diocesana de Lleida i de la naturalesa de la revelació segons la constitució Dei Verbum.

bisbes-transit

Els bisbes parlen de la 56a Jornada per a la Responsabilitat en el Trànsit

GIEC | Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de la 56a Jornada per a la Responsabilitat en el Trànsit, així com de les Constitucions sobre l’Església, de l’acció caritativa en la nostra societat, del sagrament de la vida ordinària, de l’educació, de Mn. Lluís Romeu i Corominas, de Jesucrist, de Poblet, de la naturalesa de la revelació segons la constitució Dei Verbum i de ser conscients de les nostres febleses.

accio-catolica-general-trobada

L'Acció Catòlica General tanca el curs a Poblet

CR | La trobada d'estiu de l'Acció Catòlica General (ACG) de les diòcesis de Tarragona, Barcelona i Tortosa s'ha celebrat sota el lema 'Testimonis vius, sembrem la Paraula'. Les jornades, que han tingut lloc a l'Espluga de Francolí entre el 28 i 30 de juny, han agrupat a més de 180 persones, infants, joves i adults, laics de parròquia.

8000-infants-participen-fundacio-lacaixa

8.000 infants participen en les activitats d'estiu de CaixaProinfància a Catalunya

FUNDACIÓ "LA CAIXA" | El programa CaixaProinfància de la Fundació ”la Caixa” posa en marxa campaments d’estiu, colònies urbanes i centres oberts gratuïts a tot Espanya. Està previst que hi participin al voltant de 30.000 infants i adolescents en situació de vulnerabilitat, risc de pobresa o exclusió social.

panoràmica

Veure la fe

podcasts