Vés al contingut

notícies relacionades

Govern Pla Català

El Govern prioritza fomentar el català entre les comunitats religioses i la traducció dels seus textos principals

CR | El Govern de la Generalitat ha fet públic aquest dimarts un pla amb 100 mesures per fomentar l’ús del català i que recull les iniciatives sectorials de totes les conselleries. Des del Departament de Presidència, on està integrada la direcció general d’Afers Religiosos, es proposa prioritzar l’ús del català entre les comunitats religioses.
bisbes-parlen-advent

Els bisbes parlen del temps d'Advent

GIEC | El proper diumenge 27 de novembre l’Església comença un nou any litúrgic amb l’inici del temps d’Advent, un temps d’esperança, de conversió  i de preparació del Nadal, un període de quatre setmanes dedicat a mantenir i revitalitzar una bona disposició personal i comunitària davant de la vinguda del Nen-Déu que neix a la cova de Betlem.
bisbes-parlen-solemnitat

Els bisbes parlen de la solemnitat de nostre Senyor Jesucrist, Rei de tot el món

GIEC | El proper diumenge 20 de novembre, el darrer de l’any litúrgic, l’Església celebra la solemnitat de nostre Senyor Jesucrist, Rei de tot el món, instituïda pel papa Pius XI l’any 1925, en la qual es convida a posar la mirada en la reialesa de Crist sobre tot el món, i en el seu regnat de veritat i de vida, de santedat i de gràcia, de justícia, amor i pau.
bisbes-parlen-jornada-pobres

Els bisbes parlen de la VI Jornada Mundial dels Pobres

GIEC | El proper diumenge 13 de novembre l’Església celebra la VI Jornada Mundial dels Pobres, amb el lema 'Jesucrist es va fer pobre per vosaltres'. Aquesta Jornada, convocada pel papa Francesc, pretén «ajudar-nos a reflexionar sobre el nostre estil de vida i sobre tantes pobreses del moment present».
mostra-cinema-espiritual-2022-00

La Mostra de Cinema Espiritual aposta pel cinema com a instrument educatiu

CR | La Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya ha arrencat aquesta setmana posant l’accent en el cinema com un instrument educatiu i per promoure la integració i la convivència. Aquest ha estat un dels eixos principals de la presentació de l’Espai Educatiu de la Mostra que s’ha fet aquest dijous al vespre a la parròquia de Santa Anna de Barcelona.

panoràmica

Veure la fe

podcasts