Vés al contingut

notícies relacionades

Vedruna: “Volem contribuir a l’alfabetització religiosa del nostre país”

(Vedruna) Aquest dimecres al matí el Palau Mercader de Barcelona ha acollit la presentació del nou postgrau en Cultura Religiosa. Una formació que ofereixen conjuntament la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i la Fundació Vedruna Catalunya Educació (FVCE) i que començarà el gener de 2023.

Un postgrau universitari al santuari del Miracle

(CR) El Postgrau Significats i Valors Espirituals de la Natura (SVEN) que promou la Fundació de la Universitat de Girona arriba a la setena edició. La voluntat de seguir oferint un any més aquest postgrau ve de reconèixer el benestar profund que ha aportat a moltes persones amb relació a la natura. El proper divendres 8 d’octubre a les quatre de la tarda tindrà lloc la sessió informativa del Postgrau a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona.

Blanquerna llança una nova edició del postgrau en Comunicació i Religió

(CR) La 8a edició del Diploma d’Especialització Universitària (DEU) en Comunicació Institucional i Religió en l’Era Digital que ofereix la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull ja ha obert les preinscripcions i enguany ofereix una novetat: la semipresencialitat.

El postgrau que uneix espiritualitat i natura arriba també a la Vall de Núria 

(Laura Mor –CR) L'entorn del santuari marià de Núria, patrona del Pirineu català, serà l'escenari del quart curs d'especialització que proposa el Postgrau Significats i Valors Espirituals de la Natura de la Universitat de Girona. És la principal novetat d'una oferta formativa que arriba a la quarta edició i que enguany vol tastar l'alta muntanya.

Nova edició del postgrau que uneix espiritualitat i natura

(Minyons Escoltes i Guies) Ja s'han obertes les inscripcions a la segona edició del curs de postgrau 'Significats i valors espirituals de la natura: percepció, comunicació, gestió i integració' de la Universitat de Girona, organitzat amb la col·laboració de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

“L'acompanyament espiritual és un diàleg”

(Jesuïtes) Aquest divendres es convoca una sessió informativa per a persones interessades en formar-se per fer acompanyament espiritual. Des de fa dotze anys, la Fundació Vidal i Barraquer organitza un curs de Postgrau en Acompanyament Espiritual, per donar resposta a la  demanda creixent de formació al voltant de l’acompanyament a les persones en totes les s

Veure la fe

podcasts