Vés al contingut

notícies relacionades

incendi-valencia-papa

El Papa se suma a les mostres de condol per les víctimes de l'incendi de València

VATICAN NEWS | El papa Francesc ha enviat aquest divendres un telegrama a l'arquebisbe de València, Enrique Benavent, per expressar a les víctimes de l'incendi la seva proximitat. El text el firma el secretari d'Estat del Vaticà, el cardenal Pietro Parolin i assegura que prega perquè els afectats tinguin "fortalesa en aquest moment de dolor". 
catalonia-sacra-José-Tolentino

El nou prefecte del Dicasteri per la Cultura del Vaticà presentarà l'agenda 2024 de Catalonia Sacra

CATALONIA SACRA | La programació d'activitats del 2024 de Catalonia Sacra es presentarà el dimecres 28 de febrer a les 18:30 h al CaixaForum Macaya de Barcelona. L'acte pren una importància especial perquè comptarà amb la participació de José Tolentino Mendonça, recentment nomenat pel Papa Francesc Prefecte del Dicasteri per la Cultura i l'Educació de la Cúria Romana.
joves-vic-torras-bages

“Escoltar la paraula de Torras i Bages rejoveneix l'Església”

ROGER VILACLARA –CR | En contra del que molts puguin pensar, els joves a l'Església hi són. I hi són impulsant i promovent iniciatives tan diverses com la beatificació d'un bisbe. És el cas de la Causa Torras i Bages que tiren endavant uns joves de Vic des de ja fa uns anys.
lgtbiq-fiduccia-supplicans - 1

“En l’oposició a les benediccions a homosexuals, el que està en joc és el tipus d’Església que volem”

ROGER VILACLARA –CR | Amb l'obertura de les benediccions a parelles homosexuals, el Papa travessa una de les polèmiques més dures i profundes del seu pontificat. Així ho ha destacat el rector de la parròquia Santa Anna, Peio Sánchez, aquest dimecres al vespre en l'acte 'Beneir, no maleir', organitzat per la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat i el Grup Sant Jordi de defensa i promoció dels drets humans.
vatica-papa

El Papa recorda que “es beneeixen persones, no les unions”

VATICAN NEWS | El papa Francesc ha rebut aquest divendres els participants de l'assemblea plenària del Dicasteri per la Doctrina de la Fe al Palau Apostòlic. En la seva trobada, el Papa ha aprofitat per parlar sobre el document que el mateix dicasteri va publicar recentment sobre les benediccions.

Veure la fe

podcasts