Vés al contingut

notícies relacionades

martin-echevarria

El degà de Psicologia de la UAO CEU, nou membre ordinari de la Pontifícia Acadèmia de Sant Tomàs

ABAT OLIBA CEU | El degà de la Facultat de Psicologia de la Universitat Abat Oliba CEU, Martín Echavarría, ha sigut nomenat membre ordinari de la Pontifícia Acadèmia de Sant Tomàs (PAST). L'ingrés s'ha fet públic durant l'acte d'inauguració de l'XI Congrés Tomista Internacional, que se celebra aquesta setmana en la Universitat Pontifícia de Sant Tomàs, a Roma.
uao-ceu-catedra

La Càtedra UNESCO vol que es determini la responsabilitat civil dels assistents 

Abat Oliba CEU | La Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural de la Universitat Abat Oliba CEU, en col·laboració amb Espai Persona, ha remès a la Direcció General de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació de la Generalitat de Catalunya les seves observacions sobre l'esborrany de reforma del Codi Civil de Catalunya.
Canvis al web de Catalunya Religió.

Canvis al web de Catalunya Religió

(CR) Els lectors habituals de Catalunya Religió haureu notat aquest dimecres alguns canvis en la presentació del nostre web. Són modificacions que externament es noten poc, però que han representat una remodelació total d’aquest espai. Hem modificat de dalt a baix el sistema que tenim per gestionar el web, allò que no es veu des de fora.
omella-CEU

Omella: “Obrir canals per a acollir i integrar és un motor de transformació”

(Abat Oliba CEU) El cardenal i arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, ha participat en el Seminari Internacional 'Immigració a Europa i l'Agenda del Treball Digne de la OIT' que ha acollit la Universitat Abat Oliba CEU. En la seva intervenció, ha destacat el paper de la universitat per a un objectiu com "obrir canals per a acollir, acompanyar i integrar". Un objectiu que és "motor de transformació" per al cardenal. 

El cardenal Tagle demana “anar a trobar les persones allà on són”

(Laura Mor –CR) Més humil, propera, atenta i accessible. Així és l’Església que promou el prefecte de la Congregació per a l’Evangelització dels Pobles. El cardenal filipí Luis Antonio Tagle, de visita a Barcelona, ha defensat un cristianisme de “formes senzilles per anar a trobar les persones allà on són”. I ho ha explicitat amb el seu tarannà afable i obert en l’acte celebrat l’Auditori del Fòrum de Barcelona.

Barcelona acomiada el bisbe Vadell: “Tota l’arxidiòcesi plora”

(Laura Mor –CR) Més d’un miler de persones han acomiadat el bisbe Antoni Vadell en un emotiva celebració aquest dilluns al matí a la catedral de Barcelona. La diòcesi ha recordat la petjada que deixa en tanta gent, a les parròquies i des de la seva particular dedicació als joves i a la catequesi.

Cardenal Tagle: “La llibertat religiosa és una preocupació greu i urgent”

(U. Abat Oliba CEU) El cardenal Luis Antonio Tagle ha intervingut en un col·loqui sobre llibertat religiosa en el context de la propagació de la fe, organitzat per Ajuda a l’Església Necessitada (ACN) i la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona. “Els nostres germans que no tenen llibertat religiosa, ofereixen el seu testimoniatge malgrat la seva falta de llibertat. Això ha d’avergonyir als que tenen llibertat d’exercir la seva fe, però decideixen no fer-ho.

Veure la fe