Vés al contingut

notícies relacionades

uaoceu-nunci

El nunci lloa l'Agenda 2030, però alerta del risc de “les declaracions solemnes i agradables”

UAO CEU | L'Agenda 2030 és una iniciativa "carregada de bones intencions". La idea d'impulsar una agenda global com a resposta als problemes més urgents de la humanitat és quelcom en què en el que la Santa Seu "creia i continua creient". Tanmateix, això no significa que Roma accepti íntegrament tots i cadascun dels 17 objectius i 169 metes plantejades o que comparteixi totes les interpretacions que dels mateixos han fet els estats o les agències internacionals. 
nadal-pessebre-uao-ceu

“La història de Nadal és un relat de resiliència que crida a la humilitat”

UAO CEU | Si la Bíblia és el llibre més llegit de la història, el relat del naixement de Jesús és, probablement, una de les històries més conegudes del món. Per tant, és interessant pensar en Nadal com a relat, i analitzar els valors que, en la seva condició de narració, és capaç de transmetre als que ho llegeixen o escolten
uao-ceu-bisbe-gordo

El bisbe Sergi Gordo crida els estudiants a rebel·lar-se enfront del “virus del fatalisme”

UAO CEU | Davant una audiència universitària, el bisbe auxiliar de Barcelona Sergi Gordo ha demanat els estudiants rebel·lar-se davant d'un virus "més corrosiu que el coronavirus: el fatalisme". Ho ha dit en l'homilia de la missa prèvia a l'acte d'inauguració del curs acadèmic en la Universitat Abat Oliba CEU (UAO CEU) que ha tingut lloc aquest divendres. 
martin-echevarria

El degà de Psicologia de la UAO CEU, nou membre ordinari de la Pontifícia Acadèmia de Sant Tomàs

ABAT OLIBA CEU | El degà de la Facultat de Psicologia de la Universitat Abat Oliba CEU, Martín Echavarría, ha sigut nomenat membre ordinari de la Pontifícia Acadèmia de Sant Tomàs (PAST). L'ingrés s'ha fet públic durant l'acte d'inauguració de l'XI Congrés Tomista Internacional, que se celebra aquesta setmana en la Universitat Pontifícia de Sant Tomàs, a Roma.
uao-ceu-catedra

La Càtedra UNESCO vol que es determini la responsabilitat civil dels assistents 

Abat Oliba CEU | La Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural de la Universitat Abat Oliba CEU, en col·laboració amb Espai Persona, ha remès a la Direcció General de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació de la Generalitat de Catalunya les seves observacions sobre l'esborrany de reforma del Codi Civil de Catalunya.
Canvis al web de Catalunya Religió.

Canvis al web de Catalunya Religió

(CR) Els lectors habituals de Catalunya Religió haureu notat aquest dimecres alguns canvis en la presentació del nostre web. Són modificacions que externament es noten poc, però que han representat una remodelació total d’aquest espai. Hem modificat de dalt a baix el sistema que tenim per gestionar el web, allò que no es veu des de fora.

Veure la fe