Vés al contingut

notícies relacionades

uao-ceu-mobils

Un congrés de l'Abat Oliba CEU adverteix del perill de les pantalles pels infants

UAO CEU | Enmig del debat sobre la presència de pantalles en entorns educatius i l'ús de mòbils en infants i adolescents, la Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural de la Universitat Abat Oliba CEU ha celebrat el Congrés Internacional 'Els menors en el món digital: riscos i potencialitats'.
IA call for ai ethics

La Universitat Abat Oliva CEU s'incorpora a 'Roma Call', l'aliança per promoure una IA ètica 

UAO CEU | La Universitat Abat Oliba CEU ha estat acceptada en la seva candidatura per ser part de la 'Roma Call for AI Ethics'. Es converteix, així, en la primera universitat de Catalunya a adherir-se als principis del document 'The Call for AI Ethics', impulsat per la Santa Seu a través de la Pontifícia Acadèmia per a la Vida en col·laboració amb Microsoft, IBM, FAO i el Ministeri d'Innovació d'Itàlia formen part dels signants originaris del document. 
uaoceu-nunci

El nunci lloa l'Agenda 2030, però alerta del risc de “les declaracions solemnes i agradables”

UAO CEU | L'Agenda 2030 és una iniciativa "carregada de bones intencions". La idea d'impulsar una agenda global com a resposta als problemes més urgents de la humanitat és quelcom en què en el que la Santa Seu "creia i continua creient". Tanmateix, això no significa que Roma accepti íntegrament tots i cadascun dels 17 objectius i 169 metes plantejades o que comparteixi totes les interpretacions que dels mateixos han fet els estats o les agències internacionals. 

Veure la fe