Vés al contingut

notícies relacionades

eloi-aran-fecc

Eloi Aran: “L'educació en sortida és una invitació a l'acollida”

ROGER VILACLARA –CR | L'Escola Cristiana ja ha obert les inscripcions per a la 16a Jornada de Pastoral Educativa que tindrà lloc aquest divendres 10 de febrer al matí sota el lema 'Escolta l'ECO)). Treballem el Pacte Educatiu Global'. La jornada tindrà lloc al Centre Martí-Codolar de Barcelona i, després de dos anys, torna en el seu format presencial. Sobre el treball amb el Pacte Educatiu Global, el retorn de la presencialitat de la Jornada i el futur de l'Escola Cristiana en parlem amb el seu Cap d'Àrea d'Identitat i Missió, Eloi Aran. 
pelegrinatge-taize

L'Escola Cristiana organitza un pelegrinatge a Taizé

CR | Les escoles cristianes de Catalunya es preparen per a un pelegrinatge conjunt a la comunitat ecumènica de Taizé, a França. És la proposta que organitza el Departament de Pastoral de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) per a joves de 15 a 17 anys i que tindrà lloc del 7 a l'11 de desembre, coincidint amb el pont de la Puríssima.
simposi-lestonnac-maristes

El nou Simposi Internacional de Lestonnac vol “reconèixer els talents” de tots els alumnes

ROGER VILACLARA –CR | Les quatre escoles de la Companyia de Maria de Catalunya treballen juntes per fer realitat el Simposi Internacional Lestonnac Altes Capacitats. Se celebrarà el 4 de novembre al Seminari Conciliar de Barcelona i vol ser una oportunitat per treballar recursos que permetin els alumnes “reconèixer els seus talents i posar-los al servei dels altres”. Les inscripcions per a participar-hi ja estan obertes i es poden fer a través del seu web.
sessio-pedagogica

Les escoles cristianes decideixen el seu futur en sis trobades territorials

FECC | Les escoles religioses obren aquest dimarts un procés de reflexió estratègica conjunta. Ho fan a través de sis trobades territorials que la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) convoca sota el lema 'Som futur' per projectar el futur de l'educació, i definir quin ha de ser el seu paper dins del sistema educatiu.
escola-cristiana

L'Escola Cristiana arrenca el curs amb la mirada posada en el Pacte Educatiu Global

FECC | Aquest dimecres s'han incorporat al nou curs escolar els alumnes d'ESO, batxillerat i formació professional. Amb el retorn, ara sí, de tots els alumnes, el Departament de Pastoral de l'Escola Cristiana de Catalunya es planteja, per aquest nou curs, posar l'accent en el Pacte Educatiu Global (PEG), una iniciativa engegada el novembre de 2021 pel papa Francesc. La proposta pastoral es configura sota el lema: 'Escolta l'ECO)), Treballem el Pacte Educatiu Global'.
Col·legi Sant Ramon Nonat

“Les famílies venen a la FEAC perquè els preocupa l’educació dels fills”

LAURA MOR | Comença el curs escolar. A molts pares i mares se’ls barreja la il·lusió i les expectatives de portar els fills a l’escola, amb algunes inquietuds i inseguretats. Per això també comença el curs per al programa FEAC. Unes sigles que evoquen una mirada conjunta entre el col·lectiu de mestres i el de les famílies. FEAC vol dir això, “Família Escola Acció Compartida”.
Canvis al web de Catalunya Religió.

Canvis al web de Catalunya Religió

(CR) Els lectors habituals de Catalunya Religió haureu notat aquest dimecres alguns canvis en la presentació del nostre web. Són modificacions que externament es noten poc, però que han representat una remodelació total d’aquest espai. Hem modificat de dalt a baix el sistema que tenim per gestionar el web, allò que no es veu des de fora.

panoràmica

Veure la fe

podcasts