Vés al contingut

notícies relacionades

Orgue 1

Comencen els treballs per a la instal·lació d’un nou orgue a la catedral de Lleida

BISBAT DE LLEIDA | Aquesta setmana han començat els treballs per instal·lar un nou orgue a la catedral de Lleida. El nou instrument es va construir entre 1974 i 1975 i rellevarà el que hi havia des del 1958, però que va deixar de funcionar el 2014. El bisbat de Lleida va contactar amb la casa alemanya d’orgueneria Klais Orgelbau per tal de buscar aquest instrument.

parroquia claretians Lleida

Els claretians deixaran Lleida a l’agost després de 140 anys de presència

CR | Dilluns els mitjans locals de Lleida es feien ressò del proper tancament de la comunitat claretiana a la ciutat. Després de 140 anys de presència i 50 anys al barri de Balàfia, els claretians comunicaven durant la missa de diumenge que a l’agost tancarien la comunitat i marxarien de la ciutat. “Una decisió molt difícil de prendre”, reconeix el provincial dels claretians, Juan Martín Askaiturrietaha, que s’ha hagut de prendre “per preservar la sostenibilitat de la resta de les comunitats claretianes a Catalunya”.

sjd-2

Balcells visita les obres del nou centre que gestionarà Sant Joan de Déu Terres de Lleida

SANT JOAN DE DÉU | El conseller de Salut, Manel Balcells, ha visitat a Tremp els espais del futur Hospital de Dia de Salut Mental Infantil i Juvenil, el primer a la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran. Aquest nou equipament oferirà tractament intensiu i multidisciplinari en règim d’hospitalització parcial a infants i adolescents a qui el tractament ambulatori resulta insuficient.

Veure la fe

podcasts