Vés al contingut

notícies relacionades

montserrat palerm

La presència montserratina a Sicília: Palerm

MANUEL MANONELLES –CR | Seguim el nostre tour passant a una altra illa mediterrània on la presència montserratina també és especialment important: Sicília. I ho fem començant per una de les ciutats que, fora del Principat, tenen una de les herències històricament més riques d’aquesta devoció, Palerm.

pelegrinatge la Salle

Educadors de La Salle redescobreixen el carisma del fundador amb un pelegrinatge

LA SALLE | Grenoble, Parmènia, Reims, Liesse, Rouan i París són indrets on Sant Joan Baptista de La Salle, fundador de la Congregació, va viure diverses experiències al llarg de la seva vida. Un pelegrinatge per aquests indrets ha permés que més d'una trentena d'educadors i educadores de La Salle Catalunya descobrissin durant el juliol els orígens i la identitat de la Congregació. 

UCA

La xarxa d’Universitats Jesuïtes d’Espanya defensa la UCA i la comunitat de Nicaragua

UNIJES | UNIJES, la xarxa de les Universitats Jesuïtes a Espanya, integrada per les universitats de Deusto, Pontificia Comillas i Loyola, i els centres d'educació superior IQS, ESADE, INEA i SAFA, han el·laborat un comunicat en què manifesten la seva solidaritat i suport a la Província Centreamericana de la Companyia de Jesús, així com a la comunitat universitària de la Universitat Centreamericana (UCA) amb seu a Managua, davant els greus esdeveniments esdevinguts en els últims dies.

panoràmica

Veure la fe