Vés al contingut

notícies relacionades

Cami ignasia documental

El documental 'El Camí Ignasià' arriba als cinemes

(Animaset) Els Cines Bages Centre de Manresa acolliran la première del documental El Camí Ignasià, produït per Animaset i dirigit per Jordi Roigé, el proper 19 de juliol a les 19 hores. La producció es podrà veure en cinemes a partir del 22 de juliol. La pel·lícula es presentarà als Cinemes Girona de Barcelona el 20 de juliol a les 19 hores i al Cine Paz de Madrid el 21 de juliol a les 18:30 hores. L’estrena es va fer al Vaticà amb les conselleres de Justícia i Acció Exterior i l’alcalde de Manresa.
Profes salesians viatge identitat salesiana

Educadors salesians peregrinen als llocs de Don Bosco per aprofundir en la seva formació contínua

(Salesians) Coordinats per l’equip inspectorial d’Escoles, 40 professors i personal d’administració i serveis de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora han recorregut del 6 a l’11 de juliol els llocs on va néixer, va créixer i va començar la seva tasca pastoral el fundador dels salesians, Sant Joan Bosco . Els han acompanyat els salesians Rosendo Alabau i José J.

L’Església sobre els fets a Melilla: “Exigim una investigació exhaustiva”

(CR) “La política de la Unió Europea fa de les rutes migratòries trampes mortals que cada any es cobren milers de vides”. Aquestes són les paraules del comunicat de la Comissió General de Justícia i Pau amb motiu dels successos ocorreguts aquest divendres a Melilla quan 2.000 persones van intentar travessar la tanca del Marroc a Espanya. En el seu manifest condemnen les actuacions policials i exigeixen una “investigació exhaustiva” als governs espanyol i marroquí sobre la seva actuació.

Maristes celebren capítol provincial del 4 al 7 de juliol

(Maristes) El dilluns 4 de juliol arrenca a Notre Dame de l’Hermitage, a França, el VII Capítol provincial de la Província L’Hermitage. Un capítol, d’acord amb les Constitucions maristes, “és una assemblea representativa de tota la Província i expressa la participació de tots els Germans en el Govern. Es reuneix per a la presa de possessió del Provincial. El convoca i presideix el Provincial. Constitueix l’autoritat extraordinària de la Província”.

El Llac de Tiberíades: una navegació que recrea el que va passar fa més de 2.000 anys

(Turisme Israel) També conegut com a mar de Galilea, ja que adopta el nom de la regió, és també una zona de gran interès per a feligresos i pelegrins. Estar allà contemplant el balanceig de les seves aigües és una experiència propera per sentir el llegat que Crist va deixar-hi, en un lloc on va tenir lloc gran part de la seva vida pública.

panoràmica

Veure la fe