Vés al contingut

notícies relacionades

roda de premsa

'A casa, llegim en veu alta': la campanya per reforçar la competència lectora dels infants

AINA ARGUETA -CR | A final del curs passat es publicaven uns estudis en matèria de comprensió lectora que situaven els infants catalans a la cua de l’estat espanyol i d’Europa.Per contrarestar aquestes dades, la Confederació Cristiana d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya (CCAPAC) i la Fundació de l’Escola Cristiana de Catalunya (FECC) han ideat la campanya “A casa, llegim en veu alta”.
Capitol General Vedruna 2023

Les Vedruna celebren el seu Capítol General a Vic

CR | Les Germanes Carmelites de la Caritat Vedruna han iniciat aquest diumenge 16 de juliol el Capítol General a la casa mare de Vic. La reunió de representants de les comunitats Vedruna de tot el món té lloc del 16 de juliol al 14 d’agost i compta amb la participació de 57 germanes capitulars en representació de les cinc províncies (Àfrica, Amèrica, Europa, l’Índia i el Japó) i la delegació de Filipines.
vedruna-presentacio-01

“La cultura religiosa transforma les estructures injustes de la societat”

ROGER VILACLARA –CR | La Fundació Vedruna Catalunya Educació ha presentat aquest dijous la segona edició del postgrau en cultura religiosa que enguany, com a novetat, suma la col·laboració de Blanquerna -URL, a més de la Universitat de Vic (UVic). La presentació al Palau Mercader de Barcelona ha pivotat entorn la pregunta: “Ens podem imaginar una societat sense cultura religiosa?”.
escola-sagrats-cor-vedruna

L’escola dels Sagrats Cors de Torelló passa a titularitat de la Fundació Vedruna

VEDRUNA | La Congregació de les Missioneres dels Sagrats Cors ha decidit traspassar la titularitat de l’escola dels Sagrats Cors de Torelló a la Fundació Vedruna Catalunya Educació (FVCE). Amb la de Centelles, que aquest curs ja s’ha incorporat a Vedruna, són les dues úniques escoles que les missioneres tenen a Catalunya.

panoràmica

Veure la fe

podcasts