Vés al contingut

notícies relacionades

Josep Closa

Josep Closa, nou president de la patronal d’escoles cristianes de Catalunya

VEDRUNA | L’actual director general de la Fundació Vedruna Catalunya Educació, Josep Closa, ha estat elegit com a nou president de l’Associació Professional Serveis Educatius de Catalunya, l’APSEC, que aplega les titularitats de les escoles associades a l'Escola Cristiana i juga un paper important a l'hora d'incidir en les polítiques que afecten l'escola d'iniciativa social.

trobada-catalunya-religio-01

La trobada de Catalunya Religió aborda com millorar la presència del fet religiós als mitjans de comunicació

CR | La Fundació Catalunya Religió ha aplegat una quarantena d’entitats i institucions d’Església aquest dimarts per abordar la presència del fet religiós als mitjans de comunicació. La trobada, al Palau Mercader de Barcelona, ha comptat amb la intervenció de Miquel Miralles, membre del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), qui ha parlat sobre els mitjans de comunicació, les tendències de consum i el paper de les institucions religioses.

lestonnac-badalona-ramada

Com es viu el Ramadà a les escoles?

ROGER VILACLARA –CR | La tornada a l’escola després de Setmana Santa enguany també està marcada per la celebració del Ramadà, que acaba aquest dimarts 9 d’abril. A les escoles catalanes hi ha un munt d’alumnes que viuen aquest mes de pregària, dejuni i reflexió intensament.
adriana huguet

Adriana Huguet, 75 anys de germana vedruna

ARQUEBISBAT DE TARRAGONA | La comunitat de germanes Carmelites de la Caritat Vedruna de Tarragona ha estat de celebració pel setanta-cinquè aniversari de l’entrada al noviciat de la Germana Adriana Huguet Huguet.

20240228_170221

La ciutat de Vic estrena la Ruta de Joaquima de Vedruna

VEDRUNA | La Sala de la Columna de Vic ha acollit la presentació de la nova 'Ruta de Joaquima de Vedruna per la ciutat de Vic' que ha fet la Fundació Vedruna Catalunya Educació. L'acte ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda en un acte celebrat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vic.

panoràmica

Veure la fe

podcasts