Vés al contingut

notícies relacionades

majolica-6

La majòlica de la Mare de Déu de Puiggraciós torna a Montserrat

SANTUARI DE PUIGGRACIÓS | L'arxiprestat de Montbui-Puiggraciós ha celebrat aquest cap de setmana la benedicció de la nova majòlica de la Mare de Déu de Puiggraciós que s'instal·larà en les pròximes setmanes a Montserrat. La imatge va quedar destruïda arran del temporal Glòria l'any 2020.
escolania-eeuu

L’Escolania de Montserrat torna als Estats Units

ABADIA DE MONTSERRAT | Cinc anys després de l'última gira als Estats Units, l’Escolania de Montserrat tornarà a Nord-amèrica aquest curs 2022-2023. En aquesta ocasió, farà un viatge de 10 dies, del 8 al 18 de novembre, que tenia pendent des d’abans de la pandèmia.
musiques-retaule

Torna el cicle 'Músiques del Retaule' a Vilanova i la Geltrú amb tres dies de concerts

MÚSIQUES DEL RETAULE | L’Associació d’Amics del Retaule de Santa Maria de la Geltrú (AMICRET) de Vilanova i la Geltrú organitza la sisena edició de 'Músiques del Retaule', un cicle de música sacra reconegut i de referència a Catalunya. Enguany, la programació consisteix en tres concerts els dies 8, 15 i 22 d’octubre a l’Església de Santa Maria de la Geltrú.
El Pilar del Penedès

Encara no coneixeu el Pilar del Penedès?

VÍCTOR RODRÍGUEZ – CR | A tocar de Vilafranca i envoltada de vinyes verdes sorgeix una gran cúpula que crida l’atenció des de lluny. És el temple de la Mare de Déu del Pilar que les Germanes de la Caritat de Santa Anna tenen en aquesta ciutat: un gran equipament històric, espiritual i sanitari enmig d’una marea verda de ceps que ara al setembre, donen el seu millor fruit.
Josep Antoni Díaz-Pavón

Nova professió temporal a Montserrat

ABADIA DE MONTSERRAT | Dissabte 3 de setembre, Josep Antoni Díaz-Pavón farà la professió temporal per tres anys com a monjo de Montserrat. Serà durant la missa conventual, que presidirà l'abat Manel Gasch, a partir de les 11h –es podrà seguir en directe a través de Montserrat Ràdio i TV www.abadiamontserrat.cat)- .
jordi-xavier-2

Jordi-Xavier Romero: “Sempre que enfoco la meva vida hi veig l’estiu de 1987 a Montserrat”

Ramon Bassas –CR | Quan vaig conèixer en Jordi-Xavier Romero em vaig pensar que era el rector. Era a Sant Pau del Camp, aquell preciós monestir romànic prop del Paral·lel que ara manté la parròquia i algunes delegacions diocesanes. “No”, em va dir, “jo només ajudo”. Avui em confirma que va ser postulant a monjo de l’Abadia de Montserrat. “Ah, doncs quien tuvo, retuvo”, li dic. 

panoràmica

Veure la fe