Vés al contingut

notícies relacionades

sant-feliu-matrimoni-cubelles

El bisbe Cortés nomena un matrimoni responsable de la pastoral de la parròquia de Cubelles

BISBAT DE SANT FELIU | El bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, ha nomenat Chiara Romano i Joan Rodríguez "encarregats pastorals de la parròquia de Santa Maria de Cubelles". Un nomenament que el bisbe ha fet atès que el nou rector de la parròquia de Cubelles també és rector a Vilanova i la Geltrú i continuarà vivint al poble on ho era fins ara.
40-aniversari-gep-vilafranca

El Grup Esplai Parroquial de Vilafranca del Penedès celebra 40 anys

GEP DE VILAFRANCA | El 40è aniversari del Grup Esplai Parroquial (GEP) de Vilafranca del Penedès s'ha celebrat aquest dissabte 17 de febrer. La celebració ha consistit en la inauguració d'una exposició commemorativa que recull els 40 anys del GEP amb fotografies, textos, records i objectes representatius.
visites-teatralitzades-seu-manresa

La Seu de Manresa oferirà visites teatralitzades durant la Fira de l’Aixada

LA SEU DE MANRESA | La Basílica Santa Maria de la Seu de Manresa torna a apostar per una de les seves propostes estrella: les visites teatralitzades de la Fira de l’Aixada. El guia d’aquesta activitat serà el mateix Berenguer de Montagut, mestre d’obres de la basílica, que acompanyarà els visitants en el seu ascens per les 70 escales que condueixen des del claustre fins a la primera coberta.
pintures Bruc llibre

Un llibre recull i analitza les pintures gòtiques de la parròquia del Bruc

GLÒRIA BARRETE –CR | "El patrimoni no s'entén ni té sentit sense explicar-lo ni divulgar-lo". Amb aquesta afirmació iniciava la historiadora local del Bruc, Gemma Estrada, la presentació aquest diumenge del llibre 'Les pintures murals gòtiques de l'església de Santa Maria del Bruc i la seva restauració'. Una obra coral, amb cinc autors i autores, que valora el conjunt mural gòtic de la parròquia i, sobretot, el seu procés de recuperació i restauració. El llibre, el vuitè volum de la col·lecció local del Bruc, està editat per Publicacions de l'Abadia de Montserrat.
logo-mil·lenari-monestir-montserrat

El Mil·lenari de Montserrat ja té logo

ABADIA DE MONTSERRAT | El Monestir ha fet pública la imatge visual que acompanyarà tots els actes i les diferents activitats que tindran lloc en la celebració dels mil anys de la seva fundació. A més també estaran presents a totes les publicacions i marxandatge que es començaran a produir a partir d’ara.
entrevista-sant-feliu

“La vocació laical és essencial en l'Església”

BISBAT DE SANT FELIU | Mercè Lajara és des d'aquest juliol la nova delegada d'Evangelització i Apostolat Seglar de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat. Un càrrec en una delegació que comparteix amb un equip integrat per 10 persones i que arriba amb l'objectiu de "donar respostes a les necessitats i acompanyar en el camí de fe i testimoniatge".

panoràmica

Veure la fe