Vés al contingut

notícies relacionades

Jornades SIC Catequesi

El Secretariat Interdiocesà de Catalunya organitza les 23enes 'Jornades de responsables de catequesi'

BISBAT DE SANT FELIU | Els dies 28 i 29 de juny es van celebrar a La Salle Bonanova les 23enes  'Jornades de responsables de catequesi' organitzades pel Secretariat Interdiocesà de Catalunya (SIC). Aquesta edició de les jornades duia per títol 'La missió del responsable en la formació del catequista', i va comptar amb la participació d'entre 60 i 70 responsables de catequesi de Catalunya i de les Illes. Entre els assistents hi havia catequistes laics, sacerdots i religiosos.

IBSTE

Com s’arriba a ser pastor protestant?

PAU M. DURAN –CR | Cada diumenge a Catalunya, diverses comunitats evangèliques repartides arreu del territori celebren el culte. En aquestes celebracions hi ha la figura de pastor o pastora, la persona encarregada de dirigir la cerimònia. Però, com s’arriba a ser pastor o pastora protestant? 
jardi invisible

Una exposició mostra el Jardí Invisible de Gaudí, del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi

SANT JOAN DE DÉU | Els jardins del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat amaguen un tresor arquitectònic desconegut fins ara. Segons la hipòtesi plantejada en la tesi doctoral de l’arquitecte David Agulló, l’arquitecte modernista Antoni Gaudí va utilitzar aquest espai com a “banc de proves” per a alguns dels seus projectes més emblemàtics.

festival-orgue-internacional-montserrat

El Festival Internacional d’Orgue de Montserrat retorna amb noves propostes musicals

ABADIA DE MONTSERRAT | L’edició d’enguany del FIOM (Festival Internacional d’Orgue de Montserrat Abat Cassià M. Just In Memoriam) donarà el tret de sortida amb el classicisme com a tema central. També es farà un recorregut per l’obra de Gabriel Fauré, presentarà les sonoritats de l’organista Christian Alejandro i clourà amb un homenatge al llegendari trompetista Gottfried Reiche. El festival se celebrarà el dissabte 29 de juny, el dissabte 27 de juliol i el dissabte 17 d'agost. 

Càritas Sant Feliu

Les Càritas catalanes radiografien l’emergència social a les memòries anuals

CR | Les Càritas de Barcelona, Sant Feliu, Tortosa, Terrassa, però també de Solsona, Lleida o Urgell han presentat aquest dijous al matí les seves memòries anuals. Girona fa pocs dies també que va presentar la seva memòria anual. Unes memòries, amb nombroses dades, en què s’evidencia, en totes elles, que la pobresa creix, es cronifica i comença a arribar a sectors de població que haurien d’estar protegits.

panoràmica

Veure la fe