Vés al contingut

notícies relacionades

jop-monestir-avellanes

El Monestir de les Avellanes programa un concert amb la Jove Orquestra de Ponent

MONESTIR DE LES AVELLANES | 'El so de la nostra terra' arriba a càrrec de la Jove Orquestra de Ponent (JOP) al Monestir de les Avellanes sota la direcció d'Antonio Lajara. El concert tindrà lloc l'1 de novembre a les 18:00 h i s'hi podran sentir obres d’autors catalans dels segles XIX i XX, com per exemple Toldrà, Morera, Pahissa i Garreta, entre altres.
pelegrinatge-taize

L'Escola Cristiana organitza un pelegrinatge a Taizé

CR | Les escoles cristianes de Catalunya es preparen per a un pelegrinatge conjunt a la comunitat ecumènica de Taizé, a França. És la proposta que organitza el Departament de Pastoral de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) per a joves de 15 a 17 anys i que tindrà lloc del 7 a l'11 de desembre, coincidint amb el pont de la Puríssima.
maristes-igualada-125-anys-00

Igualada celebra 125 anys de presència marista: “Una institució transformadora”

MARISTES | "És una joia poder celebrar 125 anys de la presència marista a Igualada". Amb aquestes paraules començava el superior de la Província Marista de l’Hermitage, Gabriel Villa-Real, el seu agraïment a la comunitat educativa d'Igualada amb motiu de la celebració dels 125 anys de la presència marista a la ciutat. Actualment, a Igualada hi ha una comunitat de germans, una escola i un Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE).
sed-catalunya-00

Els maristes celebren 30 anys de l'ONG SED: “De la caritat a la cooperació”

​​​​​​​MONTSE PUNSODA –CR | “Dia a dia hem construït la vida de SED i, com fem cada cinc anys, ens tornem a aplegar per compartir el que ens mou”. Amb aquesta crida, l’ONGD SED (Solidaritat, Educació i Desenvolupament), creada pels maristes en l’àmbit estatal l’any 1992, convoca els membres i els amics de la delegació de Catalunya per celebrar el 30è aniversari. Un llarg recorregut durant el qual s’ha promogut, principalment, el Dret a l'Educació i projectes de cooperació i formació per al desenvolupament a l’Àfrica i l’Amèrica Llatina. 
ekumene-maristes

Els maristes assumeixen la direcció del centre social Domingo Solà

MARISTES | El Centre Social Domingo Solà, un centre d'acollida i aprenentatge per a persones migrades a Barcelona, serà dirigit i coordinat pels maristes. Aquest canvi és fruit d'un nou conveni entre els maristes i Ekumene, moviment de seglars que funda aquest centre d'acollida.

panoràmica

Veure la fe

podcasts