Vés al contingut

notícies relacionades

pessebre-infants

L'Escola Cristiana impulsa un concurs de pessebres als seus centres educatius

CR | Amb motiu dels 800 anys del primer pessebre de sant Francesc d'Assís a Greccio, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) impulsa un concurs de pessebres als seus centres educatius. Un concurs que compta amb la col·laboració de la Fundació Catalunya Religió i que es podrà seguir des del nostre portal a través de les fotografies dels pessebres presentats que s'aniran publicant periòdicament. 
maristes-pastoral

La pastoral marista: “Aquest curs volem créixer en hospitalitat”

MARISTES | 'Ets a casa'. Aquest és lema de les obres educatives maristes per aquest nou curs. Un lema que impulsen des de l'equip de pastoral i que vol aconseguir "créixer en hospitalitat" aquest curs. "Patim una manca de recursos per fer-ho amb la qualitat amb què voldríem, però, com a mínim d'actitud, cal que sapiguem ser acollidors amb totes les persones que atenem les nostres obres", explica Ignasi Flores, coordinador de pastoral de Maristes Catalunya.
quorum-00

La consellera d’Educació reconeix el “compromís social” de l’escola cristiana

JORDI LLISTERRI –CR | Moment de reivindicació del servei de l’escola cristiana a Catalunya. Aquest dijous el congrés Quòrum23 aplega a la Salle Bonanova 800 membres representant la potència d’aquesta xarxa educativa a Catalunya. En la inauguració hi ha intervingut la consellera d’Educació, Anna Simó. Malgrat les desavinences històriques entre la conselleria i l’escola concertada, Simó ha volgut reconèixer explícitament l’aportació de les escoles cristianes al servei públic d’educació de Catalunya.
avellanes-orgue

El Monestir de les Avellanes programa un concert d'orgue “amb veu de dona”

MONESTIR DE LES AVELLANES | El novè concert d'orgue de tubs del monestir de les Avellanes dins del 25è Festival d'Orgues de Ponent i del Pirineu tindrà lloc aquest diumenge a les 12:00 h. Serà l'únic orgue de la comarca de la Noguera que participarà en el cicle i ho farà sota el lema "amb veu de dona". 
monestir-avellanes-cursa-open

El Monestir de les Avellanes acull la tercera edició de l’Open Lleida BTT

MONESTIR DE LES AVELLANES | La tercera edició de la competició Open Lleida BTT preveu superar els 200 corredors, que competiran en diferents categories del rànquing català de BTT. El Monestir de les Avellanes serà l'encarregat d'acollir aquesta competició, al circuit del bosc del monestir, el dissabte 30 de setembre.

panoràmica

Veure la fe

podcasts