Vés al contingut

notícies relacionades

comença-restauració-baldaquí-Vaticà

Comença la restauració del baldaquí del Vaticà

VATICAN NEWS La Basílica de Sant Pere torna a ser l'antiga obra renaixentista. Després de tres segles i en vista del Jubileu, han començat els treballs preliminars de restauració del Baldaquí que el dimecres 21 de febrer s'han presentat en exclusiva als periodistes locals i internacionals. Sota el Baldaquí es troben les Grutes Vaticanes, on hi ha la tomba de Sant Pere.
WikiSants6

Neix un web que geolocalitza els sants d’Olot: “És un patrimoni molt important per a la ciutat”

ROGER VILACLARA –CR | Trobar la imatgeria repartida per tot el món dels tallers dels sants d'Olot ja és possible gràcies a Wikisants. És la nova plataforma impulsada pel taller El Arte Cristiano d'Olot que busca geolocalitzar totes aquestes figures repartides per arreu del món. S'ha estrenat aquesta setmana i, de moment, ja són més d'un centenar de sants catalogats i localitzats, alguns dels quals es poden veure en format virtual a la pàgina web. La coordinadora del projecte destaca la importància del treball per la capital de la Garrotxa: "És un patrimoni molt important per la ciutat i està repartit per tot el món".
montserrat-elba

La Mare de Déu de Montserrat a Elba, Malta i Còrsega

MANUEL MANONELLES –CR | Seguim la nostra ruta sense abandonar la Mediterrània Occidental, ja que la presència montserratina segueix present, encara avui o per herència històrica, en altres tres illes d’aquesta zona. Parlem específicament de l’illa d’Elba, seguida per la de Malta i finalment Còrsega. És una nova entrega de 'Montserrat al món'.

panoràmica

Veure la fe

podcasts