Vés al contingut

notícies relacionades

eloi-aran-fecc

Eloi Aran: “L'educació en sortida és una invitació a l'acollida”

ROGER VILACLARA –CR | L'Escola Cristiana ja ha obert les inscripcions per a la 16a Jornada de Pastoral Educativa que tindrà lloc aquest divendres 10 de febrer al matí sota el lema 'Escolta l'ECO)). Treballem el Pacte Educatiu Global'. La jornada tindrà lloc al Centre Martí-Codolar de Barcelona i, després de dos anys, torna en el seu format presencial. Sobre el treball amb el Pacte Educatiu Global, el retorn de la presencialitat de la Jornada i el futur de l'Escola Cristiana en parlem amb el seu Cap d'Àrea d'Identitat i Missió, Eloi Aran. 
biblia-bisbes-parlen

Els bisbes parlen de la Setmana de la Bíblia

GIEC | El proper diumenge 22 de gener, dins la setmana de pregària per la unitat dels cristians, l’Església celebra el Diumenge de la Paraula de Déu, instituït pel papa Francesc en la carta apostòlica en forma de Motu Proprio “Aperuit IIlis”, de 30 de setembre de 2019, en la qual el Papa convida l’Església universal a dedicar un diumenge complet a la Paraula de Déu.
cuixa-monestir

“Al monestir de Cuixà vam aconseguir un espai de llibertat”

JORDI LLISTERRI –CR | “Molts diuen que Cuixà va ser el símbol d’un gran fracàs de Montserrat però jo considero que va ser un símbol del seu gran èxit”. Així s’explica als 96 anys Jordi Vila, o pare Plàcid, que va ser un dels vuit monjos de Montserrat traslladats a Cuixà el 1965.

Els bisbes parlen del papa emèrit Benet XVI

GIEC | Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar del papa emèrit Benet XVI (a.c.s.), així com de moure’s en la sinodalitat, del beat Joan Pau, de traçar junts camins de pau, de la maternitat, de sant Antoni abat i de transformar la cultura.

Veure la fe

podcasts