Vés al contingut

notícies relacionades

bisbe-novell-casament

Xavier Novell obté la dispensa i es casa per l'Església

CR | El bisbe emèrit de Solsona Xavier Novell s'ha casat per l'Església. La seva dona, Sílvia Caballol, ho ha anunciat aquest dilluns a través d'una publicació al seu perfil d'Instagram. En el seu escrit, Caballol ha explicat que Novell va obtenir la dispensa per casar-se per l'Església "gràcies a la misericòrdia del Sant Pare".
llibre-bisbe-solsona-3

El nou llibre del bisbe Conesa vol “fer arribar el missatge del Sínode a tothom”

CLARETIANS | La Sala dels Sants Màrtirs del Palau episcopal de Solsona ha acollit aquest dilluns la presentació del nou llibre del bisbe de Solsona, Francesc Conesa. El llibre 'Vers una Església més sinodal', que ha publicat l'Editorial Claret, vol fer arribar el missatge del Sínode a tothom, ha explicat el bisbe. Conesa ha estat acompanyar en la presentació del director de la Fundació Catalunya Religió, Jordi Llisterri. 

bisbes-catalans-cee

Els bisbes catalans perden representació a la Conferència Episcopal Espanyola

CR | L'Assemblea Plenària de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) ha acabat aquest dimecres les votacions per l'elecció dels organismes de govern de la CEE. I acabades les votacions, una constatació: els bisbes catalans perden força a la Conferència Episcopal Espanyola. En les eleccions de fa quatre anys els bisbes de Catalunya escollits pels càrrecs de responsabilitat de la CEE eren cinc i, des d'aquest dimecres, n'hi haurà només tres. Són el bisbe de Solsona, Francesc Conesa; el bisbe de Tortosa, Sergi Gordo; i l'arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas.  

panoràmica

Veure la fe

podcasts