Vés al contingut

notícies relacionades

ago-mcecc-05

Els esplais cristians reivindiquen l'accés al lleure com a prioritat en la infància

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | Els responsables de més de 100 centres i clubs d’esplai de Catalunya, País Valencià, Balears i Andorra, s’han reunit aquest dissabte al Teatre Modern del Prat de Llobregat en l’Assemblea General Ordinària del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés.
pessebre-mcecc-2022

Els esplais cristians pugen els pessebres als cims i ermites de Catalunya

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | Centenars de persones de diversos centres i grups d’esplais del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés, han portat el naixement de Jesús als cims de Catalunya aquests últims caps de setmana de desembre.
pere-tarres-campanya-joguines

La Pere Tarrés espera recollir joguines de Nadal per a uns 2.500 infants

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | El dret a jugar és una de les prerrogatives principals dels infants, que va adoptar l’assemblea general de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989. Per contribuir a fer complir aquest dret, la Fundació Pere Tarrés engega un any més la seva campanya anual de recollida de joguines per a infants de famílies en situació de risc social.
congres-pere-tarres

El Congrés del Lleure conclou amb una crida per aconseguir una societat més inclusiva

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | La necessitat de reforçar el treball en xarxa entre administracions, institucions, entitats socials i projectes comunitaris per estendre les activitats de lleure a col·lectius que ara n’estan exclosos ha estat una de les grans demandes del I Congrés Internacional de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural.

panoràmica

Veure la fe

podcasts