Vés al contingut

notícies relacionades

40-aniversari-gep-vilafranca

El Grup Esplai Parroquial de Vilafranca del Penedès celebra 40 anys

GEP DE VILAFRANCA | El 40è aniversari del Grup Esplai Parroquial (GEP) de Vilafranca del Penedès s'ha celebrat aquest dissabte 17 de febrer. La celebració ha consistit en la inauguració d'una exposició commemorativa que recull els 40 anys del GEP amb fotografies, textos, records i objectes representatius.
vaga-fam

Una vintena d'entitats d'Església donen suport a la vaga de fam per la pau a Palestina

CR | En un comunicat fet públic aquest dijous, una vintena d'entitats cristianes, entre elles la Fundació Catalunya Religió, donen suport a Llum Mascaray, Martí Olivella i Gabriela Serra, els activistes que des de fa una setmana es troben en vaga de fam. Els militants que viuen amb la comunitat de jesuïtes del carrer Palau de Barcelona exigeixen la pau a Palestina i la fi del comerç d'armes. 
lopivi-pere-tarres-investigacio

Un projecte de la Pere Tarrés permet a joves crear activitats per promoure entorns segurs

CR | Garantir entorns segurs de vida no només es tracta d’evitar el maltractament, sinó de promoure el bon tracte. I per fer-ho, es necessita també la col·laboració d’infants i joves. I en aquesta línia ha estat el treball de la Fundació Pere Tarrés amb un projecte estatal que ha comptat amb la participació de centres de lleure catalans i que s’ha presentat aquest dimarts al vespre de forma telemàtica.
pere-tarres-lleure-salut-mental-00

“El lleure educatiu ajuda a millorar la salut mental dels joves”

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | La salut mental d'adolescents i joves s'ha convertit en una preocupació creixent en els darrers anys. En aquest context, la participació en activitats de lleure com els casals, les colònies, les extraescolars o els centres d’esplai pot ser una eina clau per prevenir els trastorns mentals en infants i joves.

panoràmica

Veure la fe

podcasts