Vés al contingut

notícies relacionades

Incendi-pont-vilomara

El lleure educatiu demana acompanyament en la gestió dels incendis

(CR) L'alt risc d'incendis i el pla de prevenció establert per la Generalitat de Catalunya aquest divendres han afectat ja a 154 activitats de lleure del país. Això ha implicat rutes, campaments i camps de treball suspesos o bé traslladats en algun nucli habitat. Davant d'aquesta situació, el Moviment de Centres d'Esplais Cristians de Catalunya (MCECC) té clar que es tracta de mesures que s'adapten al context i a la situació del moment, però denuncia que aquest treball preventiu s'hauria pogut dur a terme durant les setmanes prèvies entre les federacions i la Generalitat.
Canvis al web de Catalunya Religió.

Canvis al web de Catalunya Religió

(CR) Els lectors habituals de Catalunya Religió haureu notat aquest dimecres alguns canvis en la presentació del nostre web. Són modificacions que externament es noten poc, però que han representat una remodelació total d’aquest espai. Hem modificat de dalt a baix el sistema que tenim per gestionar el web, allò que no es veu des de fora.

Les delegacions territorials de la Fundació Pere Tarrés realitzen activitats d'estiu per a uns 7.500 infants

(Fundació Pere Tarrés) Les delegacions de la Fundació Pere Tarrés a la demarcació de Tarragona, la Catalunya Central i les Illes Balears preveuen organitzar aquest estiu nombroses activitats de lleure educatiu, de les quals en gaudiran al voltant de 7.500 infants, adolescents i joves, una xifra molt similar a la del 2019, l’estiu abans que s’iniciés la pandèmia. A escala global, la Fundació Pere Tarrés esper

Primeres colònies d’estiu sense restriccions: “Teníem ganes de canviar de dinàmica”

(CR) Les activitats de lleure d’aquest estiu arrenquen per primer cop sense restriccions des de l’inici de la pandèmia. Les mascaretes i els grups bombolla han passat a la història i això fa que joves i monitors afrontin les colònies i campaments d’aquest any amb més il·lusió que mai aquesta. “Teníem ganes de canviar la dinàmica dels últims anys”, ha explicat a l’ACN la presidenta del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés, Anna Grau.

Els esplais cristians mobilitzen 500 monitors en una jornada marcada pel foment del català

(Fundació Pere Tarrés) Amb el retorn a una certa normalitat, un grup de 500 monitors i monitores del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) – Fundació Pere Tarrés s'han trobat aquest dissabte a Igualada per repensar i assentar les bases de la tasca educativa dels centres i grups d’esplai. Un dels principals eixos d’acció marcats per aquesta jornada ha estat reforçar la contribució del foment de la llengua i la cultura cat

panoràmica

Veure la fe

podcasts