Vés al contingut

notícies relacionades

colonies Pere Tarrés 2024

Les colònies i casals de la Pere Tarrés sensibilitzaran en l’ús responsable dels recursos i la biodiversitat

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | La Fundació Pere Tarrés ha obert les inscripcions a les seves colònies i casals d’estiu, en les quals entre finals de juny i finals d’agost hi participaran milers d’infants i joves. Les activitats de lleure d’estiu de la Fundació donaran un paper especial a la sensibilització sobre la necessitat de mitigar el canvi climàtic, d’utilitzar de manera responsable els recursos naturals i de preservar la biodiversitat del planeta, inspirant-se en l’encíclica Laudato si’ del Papa Francesc.

trocajove-2024-5

Els esplais cristians reivindiquen la cultura catalana en una trobada amb més d'un miler de joves

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | Un cap de setmana per reflexionar, estimular el pensament crític i aprofundir en problemàtiques que estan a l’ordre del dia. Així ha definit Anna Grau, presidenta del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés, la TrocaJove, la trobada anual de joves dels centres d’esplai de la federació, que enguany s'ha celebrat a Amposta.

Anna Simó consellera

La consellera d’Educació anuncia a la Fundació Pere Tarrés un pla contra les desigualtats educatives en el lleure

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | El paper de les activitats de lleure educatiu com a espais d’equitat i d’igualtat d’oportunitats ha protagonitzat aquest dijous una nova edició el Fòrum Social Pere Tarrés, l’entorn de debat i reflexió de la Fundació Pere Tarrés, que ha tingut com a ponent la consellera d’Educació de la Generalitat, Anna Simó.

40-aniversari-gep-vilafranca

El Grup Esplai Parroquial de Vilafranca del Penedès celebra 40 anys

GEP DE VILAFRANCA | El 40è aniversari del Grup Esplai Parroquial (GEP) de Vilafranca del Penedès s'ha celebrat aquest dissabte 17 de febrer. La celebració ha consistit en la inauguració d'una exposició commemorativa que recull els 40 anys del GEP amb fotografies, textos, records i objectes representatius.

panoràmica

Veure la fe

podcasts