Vés al contingut

notícies relacionades

ecumenisme-setmana-cristians-pregaria

Comença la Setmana per la Unitat dels Cristians: “Hem de mirar de fer junts allò que no cal fer separats”

ROGER VILACLARA –CR | Aquest dimecres les diferents esglésies cristianes celebren l'inici de la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians que s'allargarà fins al dia 25 de gener. "Es tracta del moment més important de l'any que les esglésies ens hem donat per trobar-nos amb el propòsit de reconciliació de tots els cristians", explica Montserrat Puigdellívol.
santa-anna-fred

L'onada de fred a Santa Anna: “No podem deixar que cap dona dormi al carrer” 

AINA ARGUETA –CR | El fred cala fins als ossos. Encara més quan dorms al carrer. El perill de morir congelat és real per qui viu aquesta situació. Una manta és l'únic que et separa del món exterior. Així és com centenars de persones que dormien al carrer s’han trobat en l'onada de fred que ha afectat el país aquesta setmana.
montserrat-dameson-cr-000

Montserrat Dameson: “Crec que faig més servei parlant de Jesús que de l’Església”

ANNA GUIMERÀ / ROGER VILACLARA –CR |“Estic molt en contra d'aquest tòpic que diu que és complicat ser catòlic avui”. La Montserrat Dameson té 25 anys i des de fa uns quants que parla de fe i religió a les seves xarxes socials on acumula més de 14 mil seguidors. Parlem amb ella sobre com tracta el fet religiós a les xarxes socials, el paper dels joves i ens explica la seva relació amb l'Església. 

panoràmica

Veure la fe

podcasts