Vés al contingut

notícies relacionades

sant-feliu-matrimoni-cubelles

El bisbe Cortés nomena un matrimoni responsable de la pastoral de la parròquia de Cubelles

BISBAT DE SANT FELIU | El bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, ha nomenat Chiara Romano i Joan Rodríguez "encarregats pastorals de la parròquia de Santa Maria de Cubelles". Un nomenament que el bisbe ha fet atès que el nou rector de la parròquia de Cubelles també és rector a Vilanova i la Geltrú i continuarà vivint al poble on ho era fins ara.
iqs-2024-02-02-comunitat-iqs-divendres-loiola-001

L'acompanyament als estudiants, identitat de la Comunitat IQS

IQS | Les preferències apostòliques de la Companyia de Jesús demanen explícitament que s'acompanyi els joves en la creació d'un "futur esperançador". Després de la publicació d'aquestes preferències i de la pandèmia, l'Institut Químic de Sarrià (IQS) ha iniciat una reflexió sobre com era de forta la tasca d'acompanyament del seu alumnat.
vaga-fam

Una vintena d'entitats d'Església donen suport a la vaga de fam per la pau a Palestina

CR | En un comunicat fet públic aquest dijous, una vintena d'entitats cristianes, entre elles la Fundació Catalunya Religió, donen suport a Llum Mascaray, Martí Olivella i Gabriela Serra, els activistes que des de fa una setmana es troben en vaga de fam. Els militants que viuen amb la comunitat de jesuïtes del carrer Palau de Barcelona exigeixen la pau a Palestina i la fi del comerç d'armes. 
troballes Lleida

L'empresa d'inserció de Càritas Lleida recull 650 tones de tèxtil a les comarques de la diòcesi

BISBAT DE LLEIDA | Troballes, l’empresa d’inserció de Càritas diocesana de Lleida, ha recollit l’any 2023 un total de 643.633 kg de tèxtil entre diverses de les comarques que formen part de la Diòcesi de Lleida. Després de passar per un procés de comprovació i adequació, part d’aquest roba acabarà a les tres botigues Moda Re- que l’entitat disposa a la capital de Ponent.

Veure la fe

podcasts