Vés al contingut

notícies relacionades

apasomi

L'empresa d'inserció de Càritas Terrassa augmenta un 43% el seu moviment econòmic

Càritas Terrassa | 4 treballadors més i el 67% dels llocs de treball d'estructura són de treballadors que han realitzat un procés d'inserció en l'empresa. És el balanç que deixa la Memòria 2021 publicada recentment per Apasomi, l'empresa d'inserció laboral de Càritas Diocesana de Terrassa. Un informe que confirma que l'empresa continua creixent i que augmenta el 43% del seu moviment econòmic. 
bisbat-solsona

El curs d'iconografia del Santuari de Lord esdevé "una experiència ecumènica"

Bisbat de Solsona | El Santuari de Lord de Sant Llorenç de Morunys ha acollit un curs d'iconografia conduït pel mestre romanès de l'església ortodoxa Neculai Saftiu. Una formació amb la intenció de crear "una experiència ecumènica" vinculada al vessant artístic i espiritual alhora. Al curs ha tingut lloc del 25 al 29 de juliol i hi han participat sis persones de diferents punts de Catalunya.
uao-ceu-catedra

La Càtedra UNESCO vol que es determini la responsabilitat civil dels assistents 

Abat Oliba CEU | La Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural de la Universitat Abat Oliba CEU, en col·laboració amb Espai Persona, ha remès a la Direcció General de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació de la Generalitat de Catalunya les seves observacions sobre l'esborrany de reforma del Codi Civil de Catalunya.
acg

“Som afortunats de comprometre'ns en la tasca de l'Acció Catòlica General”

ACG | L'Acció Catòlica General ha tancat la Trobada de Laics de Parròquies i IV Assemblea reafirmant el seu compromís amb l'evangelització i l'anunci de Jesús amb obres i paraules. La trobada, que s'ha allargat quatre dies, ha reunit a gairebé 1.000 laics i 44 diòcesis d'Espanya a La Salla Bonanova de Barcelona. En l'acte de clausura, el cardenal i arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, ha animat a l'Acció Catòlica Obrera a sostenir la tasca en tres pilars: "oració, fraternitat i alegria".
reus

“Feu d’aquest estiu un espai íntim, profund i solidari”

CR | Dedicar les vacances a "aquell que viu dins nostre". És la proposta del Grup de Diàleg Interreligiós i Interconviccional de Reus per aquest estiu. La sessió de diàleg 'Vacances conscients i descans contemplatiu' els va servir per reflexionar sobre la importància del descans durant les vacances. Conviden a fer de l'estiu un espai "íntim, profund i solidari". 
acn-vallbona

Vallbona de les Monges acollirà la setena edició del cicle de música 'La Pedra Parla'

ACN | El Reial Monestir de Santa Maria de Vallbona serà per setena vegada la seu del cicle 'La Pedra Parla', una aposta musical amb tres concerts al seu claustre que tindran lloc durant el cap de setmana del 6 i 7 d'agost. Es tracta d’una proposta artística que posa en valor el tresor més desconegut i sorprenent de la Ruta del Cister, el Monestir de Santa Maria de Vallbona, fundat el segle XII i considerat una de les joies del gòtic religiós català.

panoràmica

Veure la fe

podcasts