Vés al contingut

notícies relacionades

montserrat-centres-culte

El Mapa religiós suma 16 centres de culte nous a Catalunya

AFERS RELIGIOSOS | Ja són 7.291 centres de culte corresponents a més de 14 confessions diferents els que es comptabilitzen a tot Catalunya. Amb aquestes xifres, el Mapa religiós de la Direcció General d'Afers Religiosos suma 16 nous centres de culte des de l'última actualització, el 2022.
Sergi Gordo Periodistes

El bisbe Sergi Gordo es troba amb els periodistes de Tortosa

CR | Encara no quinze dies després de l’inici de seu episcopat a Tortosa, el bisbe Sergi Gordo va mantenir aquest dijous una trobada amb els mitjans de comunicació del seu territori diocesà. La trobada es va fer al Palau Episcopal per conèixer els professionals que treballen en el món de la comunicació en un espai de conversa.
capella-reis-tortosa

La capella dels Reis de Tortosa

RAMON BASSAS –CR | “Durant molts anys a casa meva els meus tres fills van haver-se d’esperar a l’hora de dinar per obrir els regals de Reis”, em diu rient l’Enric Roig, un arquitecte de Tortosa que va ser regidor onze anys, els tres últims governant a l’àrea de Cultura.
Alfara de Carles 1

Alfara de Carles beneeix i inaugura les obres de l’església de Sant Agustí

BISBAT DE TORTOSA | El passat dissabte, en el marc de les Festes Majors del municipi d’Alfara de Carles, van tenir lloc els actes de benedicció i inauguració de les obres de conservació i restauració de l’església parroquial de Sant Agustí. A la tardor del 2018 el culte es va traslladar a sota el cor i es va prohibir l’accés a la resta del recinte. Sembla que era l’església amb pitjor estat de conservació de tota la diòcesi de Tortosa.
pintures-morunys-00

L'església de Sant Llorenç de Morunys presenta la restauració de les seves pintures

BISBAT DE SOLSONA | Els tècnics del procés de restauració de les pintures de l'església de Sant Llorenç de Morunys han presentat aquest divendres el treball fet els darrers anys. L'encarregada d'explicar-ho davant dels assistents ha estat la restauradora Imma Brull que ha parlat del procés de restauració i conservació de les pintures.
joves-acompanyar

Acompanyar els joves a la JMJ: “Una experiència apassionant que hem de cuidar”

CR | L'experiència de la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) a Lisboa durant la primera setmana d'agost no només ha marcat a joves d'arreu del món. També a capellans i religiosos que els han acompanyat i que han viscut uns dies "apassionants" amb els joves de les seves diòcesis. A Portugal vam tenir l'oportunitat de parlar amb diversos delegats de joventut i acompanyants de joves catalans. Tots ells hi coincidien: "És una experiència gratificant que hem de cuidar”.

panoràmica

Veure la fe