Vés al contingut

notícies relacionades

bisbe-benavent-tortosa-cr

El bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, nou arquebisbe de València

CR | La Santa Seu ha fet públic aquest dilluns el nomenament del fins ara bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, com a nou arquebisbe de València. Benavent substituirà el cardenal Antonio Cañizares, que ha estat arquebisbe de València en els últims vuit anys. 
sol-6

Tortosa inaugura el renovat menjador social Mossèn Sol

BISBAT DE TORTOSA | El trasllat del menjador social de Tortosa Mossèn Sol ja és una realitat. La seva inauguració ha tingut lloc aquest dilluns a la Casa d'Acollida de Tortosa, el nou emplaçament del menjador. El bisbe de Tortosa, Enric Benavent, ha beneït les instal·lacions i ha assegurat que el nou espai "reuneix les condicions per dur a terme el servei". 
Carmen Manzano

Carmen Manzano: "L’any que ve vull anar a l’Índia o al Perú a veure els projectes de Mans Unides"

RAMON BASSAS -CR | Atén la meva trucada quan la deixen tranquil·la a El Coronil, el poble on va cada estiu. Ara que els seus pares ja no hi són, es fa càrrec de la seva tieta, “així els meus cosins poden descansar una mica”, però no para amunt i avall. “Ens coneixem tots i tothom vol parlar amb mi”, em diu la Carmen Manzano. La Carmen viu a Tortosa, però va néixer en aquest poble a cinquanta quilòmetres de Sevilla, on ha tornat gairebé sempre per per vacances, com tants catalans d’origen andalús. 

Tortosa sobre el Sínode: “S’ha reactivat la dimensió comunitària”

(Bisbat de Tortosa) Unes 350 persones han participat aquest dissabte a la tarda a la presentació de les conclusions sinodals de la diòcesi de Tortosa. A l’acte de la plaça de l’absis de la Catedral de Tortosa s’han fet públics alguns dels temes més tractats en l’enquesta diocesana.

panoràmica

Veure la fe