Vés al contingut

notícies relacionades

entitats-centenaries-1

Barcelona a les entitats religioses centenàries: “Gràcies per mantenir viva la història de la ciutat”

AJUNTAMENT DE BARCELONA | “Gràcies per contribuir a mantenir valors com la solidaritat, la justícia social, el respecte, la cultura o l'educació”. Amb aquestes paraules ha agraït l'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, les 32 entitats centenàries que la ciutat ha distingit enguany. Entre aquestes, n'hi ha una desena que pertanyen a congregacions religioses o que provenen de l'àmbit eclesial.
sigles-institucions-religioses

Què volen dir les sigles de la vida religiosa?

CR | Tothom alguna vegada ha vist algunes sigles darrere d’un nom i no ha identificat el seu significat. Moltes institucions de vida consagrada i societats de vida apostòlica de l'Església catòlica fan ús d'aquestes abreviacions per identificar els seus components. Però què volen dir exactament? Hem parlat amb el germà marista Lluís Serra per respondre aquesta pregunta: “És un tret identitari més d’una persona”.
la-salle-joguines-adequades

La Salle Premià recomana les joguines que són més apropiades per Nadal

LA SALLE | Arriba desembre i amb ell, Nadal i el bombardeig d’anuncis de joguines de tota mena. Saber quines joguines són les més adequades per als infants és complicat, per això, des de La Salle Premià donen uns quants trucs i consells per comprar les joguines que els nens i nenes estan desitjant.
jordi-jover-salle

Jordi Jover: “Els petits èxits han fet que tinguin sentit els 30 anys de la Fundació Comtal”

ROGER VILACLARA –CR | Ja són 30 anys apostant per l'educació, la innovació i, sobretot, la transformació. Són tres dècades de treball amb els infants i joves vulnerables del barri del Casc Antic de Barcelona per garantir-los el dret a l'habitatge i per ajudar-los en el seu creixement personal, acadèmic i laboral. La Fundació Comtal, una de les obres socials de La Salle de Catalunya, es troba enguany de celebració i en parlem amb el seu director, Jordi Jover. Malgrat les dificultats de finançament i les complicacions amb l'administració, celebra "els petits èxits setmanals" que donen sentit a la tasca que fan voluntaris i professionals.

panoràmica

Veure la fe

podcasts