Vés al contingut

notícies relacionades

bisbes-parlen

Els bisbes parlen del pelegrinatge europeu de joves

GIEC | Amb el lema “Jove, aixeca’t i sigues testimoni. L’Apòstol Jaume t’espera”, del 3 al 7 d’agost tindrà lloc a Santiago de Compostel·la el Pelegrinatge europeu de joves que aplega joves de tot Europa durant l’estiu dels anys sants compostel·lans. Aquesta iniciativa, organitzada per la Subcomissió de Joventut i Infància de la Conferència Episcopal Espanyola, conjuntament amb l’arxidiòcesi de Santiago de Compostel·la, estava programada per a l’estiu passat, però la pandèmia va obligar a traslladar-la a l’agost d’aquest any.
bisbes-lleida-solsona-2

Els bisbes de Lleida i Solsona, nous responsables de Catalonia Sacra i Ecumenisme

GIEC | Els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET), reunits els dies 18, 19 i 20 de juliol a Salardú, han elegit Salvador Giménez, bisbe de Lleida, com a nou bisbe president del Secretariat Interdiocesà de Custòdia i Promoció de l’Art Sagrat (SICPAS). Els bisbes de les diòcesis amb seu a Catalunya també han escollit Francesc Conesa, bisbe de Solsona, com a encarregat de les reunions dels delegats diocesans d'ecumenisme i relacions interreligioses de Catalunya.
Les Santes Mataro 2022

Mataró celebra els 250 anys de l’arribada de les relíquies de les Santes

Ramon Bassas/Jordi Llisterri –CR | Almenys una vegada a la vida s’ha de participar a la Missa de les Santes de Mataró. Aquest any encara amb més motiu, perquè ha coincidit amb el 250 aniversari de l’arribada a la ciutat de les relíquies de les Santes Juliana i Semproniana, procedents de Sant Cugat del Vallès.
gent-gran

Els bisbes parlen de la II Jornada Mundial dels Avis i de la Gent Gran

GIEC | En la proximitat de la festa el dia 26 de juliol dels sants Joaquim i Anna, pares de la Verge Maria i avis de l’Infant Jesús, l’Església celebra el proper diumenge la II Jornada Mundial dels Avis i de la Gent Gran, amb el lema «Encara donaran fruit a la vellesa
mans

Els bisbes parlen d’acollir i escoltar Crist

(GIEC) Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar d’acollir i escoltar Crist, així com de l’astrologia i la consciència religiosa, de tenir cura de la Casa Comuna, d’estar en comunió amb la creació, de reflexions, posant la mirada en l’Assemblea Sinodal, del dia de la gent gran, de campaments per a adolescents i de cristians que viuen la seva fe units a l’Església.

Els bisbes parlen de la Mare de Déu, estrella del mar

(GIEC) Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de la Mare Déu, estrella del mar, així com de censures laïcistes, de tenir cura de la Casa Comuna, d’estar en comunió amb la creació, de reflexions, posant la mirada en l’Assemblea Sinodal, del camí per a la vida eterna, d’associacions de joves, d’anar de colònies i d’una formació sòlida.

panoràmica

Veure la fe

podcasts