Vés al contingut

notícies relacionades

benet16-tgn-00

Les diòcesis acomiaden Benet XVI: “No va enganyar ningú”

CR | Després de la mort del papa emèrit Benet XVI, les diòcesis catalanes van anunciar diferents eucaristies funerals per recordar el pontífex que va morir el 31 de desembre. Aquesta setmana han tingut lloc les celebracions a Tarragona, Barcelona, Lleida, Girona, Vic i Tortosa.
bisbes-parlen-jornada-mundial-malalts

Els bisbes parlen de la 31a Jornada Mundial del Malalt

GIEC | Dissabte 11 de febrer l’Església celebra la XXXI Jornada Mundial del Malalt, una jornada instituïda pel papa Joan Pau II per a cada 11 de febrer, fent-la coincidir amb la memòria litúrgica de la Mare de Déu de Lourdes, per tal de relacionar la cura que els cristians han de tenir sempre dels malalts amb el santuari francès que cada any acull milers de persones necessitades de salut.
bisbes-parlen-la-candalera

Els bisbes parlen de la festa de la Candelera

GIEC El proper dijous dia 2 de febrer, quaranta dies després del naixement de Jesús, l’Església celebra la festa de la Presentació del Senyor, coneguda popularment com la festa de la Candelera per la processó amb candeles, amb les que se simbolitza a Crist com a «llum de les nacions».
biblia-bisbes-parlen

Els bisbes parlen de la Setmana de la Bíblia

GIEC | El proper diumenge 22 de gener, dins la setmana de pregària per la unitat dels cristians, l’Església celebra el Diumenge de la Paraula de Déu, instituït pel papa Francesc en la carta apostòlica en forma de Motu Proprio “Aperuit IIlis”, de 30 de setembre de 2019, en la qual el Papa convida l’Església universal a dedicar un diumenge complet a la Paraula de Déu.
urgell-bisbes-terra-santa-05

Els bisbes demanen “alleujar la pressió” sobre el poble de Jordània

BISBAT D'URGELL | Jordània ha acollit aquest any la trobada de la Coordinadora dels bisbes en favor dels Cristians de Terra Santa. En la reunió, que ha tingut lloc aquesta setmana, hi ha participat l'arquebisbe Joan-Enric Vives com a representant de la Conferència Episcopal Espanyola.

Els bisbes parlen del papa emèrit Benet XVI

GIEC | Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar del papa emèrit Benet XVI (a.c.s.), així com de moure’s en la sinodalitat, del beat Joan Pau, de traçar junts camins de pau, de la maternitat, de sant Antoni abat i de transformar la cultura.

panoràmica

Veure la fe

podcasts