Vés al contingut

notícies relacionades

audir-joves-presentacio-2

Aturar l'assetjament escolar, la lluita dels joves de l'AUDIR

CR | Promoure el coneixement dels drets humans entre l'alumnat i desmentir estereotips i prejudicis. Aquest és un dels objectius que persegueix el grup de joves de l'Associació d'Amics de la UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR) des de la seva creació.
bahais-aliança

Què és el Dia de l'Aliança?

LUCÍA MONTOBBIO –CR | La comunitat bahá'í de tot el món celebra la unitat de la seva fe cada 26 de novembre amb la festa del Dia de l'Aliança. La celebració commemora l'èxit dels bahá'í de mantenir-se units sense importar poble o nació.
la-paraula-ignasiana

Màrius Serra proposa La Paraula Ignasiana en la Mostra de Cinema Espiritual

AFERS RELIGIOSOS | Per arribar a un públic jove, la 19a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya organitza el concurs la Paraula S’agrada amb l'escriptor i enigmista, Màrius Serra. Enguany, i com a novetat, l'IES Lluís Paguera de Manresa ha estat el primer institut que ha acollit La Paraula Ignasiana.
estudiants-musulmans

“Els estudiants musulmans necessiten més referents”

AINA ARGUETA –CR | Una plataforma per millorar les mancances que els alumnes detecten en el seu recorregut acadèmic. Aquesta és la idea que se li va acudir a un jove universitari ara fa dos anys i que es va acabar materialitzant en l’Associació d’Estudiants Musulmans (AEM).

Veure la fe

podcasts