Vés al contingut

notícies relacionades

la-caixa-oftalmologia

Lucía Caram i la Fundació "la Caixa" impulsen una campanya de revisions visuals per a infants vulnerables

FUNDACIÓ "LA CAIXA" | L’equip d’oftalmologia de l’Hospital Clínic Barcelona ha dut a terme, de forma voluntària, revisions oftalmològiques a prop de 200 nens i nenes participants del programa #Invulnerables de CaixaProinfància, provinents de Manresa, Ripoll – Sant Joan de les Abadesses, Lleida, Banyoles i Figueres. Per a molts d’ells, ha estat la primera vegada que assisteixen a una revisió mèdica dels seus ulls.  
momies-caixaforum

El CaixaForum Barcelona descobreix la vida de sis mòmies d'Egipte

FUNDACIÓ “LA CAIXA” | 'Mòmies d'Egipte: Redescobrint sis vides' és la nova exposició que ha presentat el CaixaForum de Barcelona fruit d'una col·laboració entre la Fundació "la Caixa" i el British Museum de Londres. El centre d'aquesta mostra són sis mòmies que s'exhibeixen juntament amb alguns dels seus sarcòfags i més de 260 objectes trobats en tombes i jaciments, tots pertanyents a la col·lecció del museu londinenc.
caixa-gotic-catala

La Fundació “la Caixa” i la Generalitat col·laboren per recuperar patrimoni religiós

FUNDACIÓ “LA CAIXA” | El Departament de Cultura de la Generalitat i la Fundació "la Caixa" col·laboren per recuperar onze monuments del patrimoni català a través del programa 'Temps de Gòtic'. Entre aquests monuments, destaquen el frontal florentí de la Seu de Manresa, l'església de Sant Domènec de Girona o l'església de Sant Llorenç de Lleida. 

panoràmica

Veure la fe