Vés al contingut

notícies relacionades

Més de 15.000 infants i joves a punt per als campaments d’estiu de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

(MEG) Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) ha posat en marxa els campaments d’estiu de l’entitat. Més de 15.000 infants i joves d’arreu de Catalunya participen en 750 campaments durant els mesos de juny, juliol i agost. Enguany, MEG ha llançat una campanya de formació i conscienciació davant l’emergència climàtica, amb l'objectiu que tots els escoltes i guies marxin de campaments preparats per fer front les possibles incidències derivades d’aquesta crisi.

La llum de la Pau de Betlem arriba a Badalona

(Maristes) Escoltes i monitors del Grup Escolta Champagnat han participat en l'acte 'La llum de la Pau' que ha organitzat l'Agrupament Escolta i Guia Jaume Ortiz a Badalona aquest diumenge.

Robert Baró: "L'origen cristià de Minyons marca el seu tarannà assembleari"

(Glòria Barrete –CR) "Qui és escolta ho és per a tota la vida", ens recorda Robert Baró, nou consiliari de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya només començar la nostra conversa. Baró acaba de ser nomenat consiliari de l'associació escolta per la Conferència Episcopal Tarraconense a la darrera reunió a Tiana. Una associació, la de Minyons, que acaba de votar no a unificar-se amb les altres dues entitats escoltes catalanes.

Els Escoltes culminen el seu procés de fusió

(Minyons Escoltes i Guies de Catalunya) S’espera que més de 1.200 joves assisteixin aquest diumenge 18 de novembre a la 42a Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) que se celebrarà al Teatre de La Passió d’Olesa de Montserrat sota el lema “Decidim futur!”.

El vincle entre el mètode escolta i l’espiritualitat

(Minyons Escoltes) L’escoltisme és un moviment educatiu que pretén transformar les persones per poder canviar el món; i aquest acompanyament, cal fer-ho en tots els àmbits de la vida, també en l’espiritual.

Veure la fe