Vés al contingut

notícies relacionades

dieta-vegetariana

Si ets religiós has de fer una dieta vegetariana?

CR | L'expansió de la dieta vegetariana, que exclou aliments carnis, i la dieta vegana, que també exclou derivats dels animals, ja és una realitat. A l'Índia, per exemple, aproximadament una tercera part de la població és vegetariana. Tot i que és cert que les raons ètiques, ambientals, culturals o econòmiques són algunes de les motivacions que fonamenten aquestes dietes, també hi ha qui decideix seguir-les per motius religiosos.
papa-creacio

El Papa demana “l'aplicació efectiva” de l'Acord de París pel canvi climàtic

Moviment Laudato Si' | El papa Francesc ha assegurat que la propera Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP27) representa "una oportunitat per impulsar una aplicació efectiva de l'Acord de París". Així ho deixa escrit en el missatge per al Temps de la Creació que ha presentat l'Oficina de Premsa del Vaticà aquesta setmana. 

El Vaticà presenta un diari fet amb la col·laboració de col·lectius vulnerables

(Vatican News) “Es parla molt de refugiats, però poc com a refugiats”. Són les paraules d’un jove fugit de l’Afganistan que permeten entendre la idea i missió de L’Osservatore di Strada. Es tracta del nou diari de L’Osservatore Romano que ha sortit a la venda aquest dimecres i que cada mes explicarà històries, experiències, pensament i opinions de persones que es troben en situació de vulnerabilitat.

Veure la fe

podcasts