Vés al contingut

notícies relacionades

pessebre-infants

L'Escola Cristiana impulsa un concurs de pessebres als seus centres educatius

CR | Amb motiu dels 800 anys del primer pessebre de sant Francesc d'Assís a Greccio, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) impulsa un concurs de pessebres als seus centres educatius. Un concurs que compta amb la col·laboració de la Fundació Catalunya Religió i que es podrà seguir des del nostre portal a través de les fotografies dels pessebres presentats que s'aniran publicant periòdicament. 
fedac-1

Les escoles FEDAC, premiades per la seva contribució a l'Economia del Bé Comú

FEDAC | És un reconeixement per la solidaritat en la gestió dels recursos financers. Les escoles FEDAC han rebut aquest dimarts el guardó Innovalors per la seva contribució a l'Economia del Bé Comú. El reconeixement ha tingut lloc durant la segona jornada Innovalors, que organitzen l'Associació Catalana per al Foment de l'Economia del Bé Comú i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). 
guia-oratoria-fedac

Les escoles FEDAC presenten una Guia Pedagògica d'Oratòria

FEDAC | En el món actual, les habilitats comunicatives prenen cada cop més rellevància i valoració, tant en l'àmbit acadèmic com professional. Per aquest motiu, aquest cus les escoles FEDAC renoven i potencien l'oratòria a les seves escoles amb la implementació de la nova Guia Pedagògica d'Oratòria, que han presentat a Anna Forés.
quorum-00

La consellera d’Educació reconeix el “compromís social” de l’escola cristiana

JORDI LLISTERRI –CR | Moment de reivindicació del servei de l’escola cristiana a Catalunya. Aquest dijous el congrés Quòrum23 aplega a la Salle Bonanova 800 membres representant la potència d’aquesta xarxa educativa a Catalunya. En la inauguració hi ha intervingut la consellera d’Educació, Anna Simó. Malgrat les desavinences històriques entre la conselleria i l’escola concertada, Simó ha volgut reconèixer explícitament l’aportació de les escoles cristianes al servei públic d’educació de Catalunya.

panoràmica

Veure la fe

podcasts