Vés al contingut

notícies relacionades

bisbes-parlen-caritat

Els bisbes parlen del Corpus Christi, dia de la caritat

GIEC | El proper diumenge 2 de juny, solemnitat del Cos i la Sang de Crist, també coneguda com a Corpus Christi, l’Església celebra el dia de la caritat, amb el lema «Allà on ens necessites. Obrim camí a l’esperança».

corpus-la-garriga-victor-rodriguez

Els barris de la Garriga se sumen a la Processó de Corpus

CR | Corpus és la festa per excel·lència d’aquesta població vallesana que des de fa uns anys ha fet una aposta ferma per mantenir viva i amb la seva màxima esplendor la seva celebració més arrelada i participada.

Foto Catalonia Sacra

La custòdia que fa Patum

VÍCTOR RODRÍGUEZ –CR | Berga, la ciutat que s’estén als peus de Queralt i que cada Corpus fa el miracle de la Patum, té també una de les custòdies més singulars i úniques de Catalunya malgrat no ser especialment antiga. I és que com va passar a la majoria de temples del nostre país durant la Guerra Civil, la parròquia de Berga va patir els estralls del foc i de la destrucció, quedant sense custòdia major per fer la solemne processó de Corpus.

ou-com-balla-vic

On veure l'ou com balla?

CR | L’ou com balla és una de les tradicions més emblemàtiques de Catalunya, celebrada durant la festivitat del Corpus Christi.

bisbes-parlen-santissima-trinitat

Els bisbes parlen de la Santíssima Trinitat

GIEC | El proper diumenge 26 de maig, solemnitat de la Santíssima Trinitat, l’Església celebra la Jornada Pro Orantibus, dedicada a aquells homes i dones que han optat dins l’Església per la vida contemplativa.

panoràmica

Veure la fe

podcasts