Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(La Salle) La Salle Bonanova viu aquest 2014 un any molt especial. Fa 125 anys que va començar a caminar en el món de l'educació i arriba a aquesta data senyalada amb un gran reconeixement i prestigi tant a Barcelona com a Catalunya.

L’acte principal d’aquesta efemèride tindrà lloc demà diumenge, 11 de maig, al Saló d’Actes del col·legi. El cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, presidirà una Eucaristia a la que assistiran la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, així com representants de la Institució La Salle, el Visitador Titular de La Salle Districte ARLEP, Germà Jesús Miguel Zamora; i el Visitador Auxiliar de La Salle Catalunya, Germà Josep Guiteras.

Diumenge també es celebrarà la benedicció de les noves instal·lacions esportives de La Salle Bonanova, que han estat reformades durant aquest any 2014.

Activitats de commemoració durant tot l'any

El dissabte 5 d’abril es va inaugurar al col·legi una exposició que repassa aquests 125 anys a través d’objectes que han servit per impartir les classes i que expliquen l’evolució i els canvis en l’educació durant el darrer segle, els records d'aquests 125 anys d’història hi seran presents tota la resta de l’any en diverses activitats programades per a l’ocasió, com les festes del col·legi, els festivals de dansa i música, les activitats esportives i altres esdeveniments.

Els 125, a més, compten amb una banda sonora creada especialment per a l’ocasió, la “Cançó dels 125 anys” que pretén unir i alegrar a tots els membres de la comunitat educativa de La Salle Bonanova.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.