Vés al contingut

notícies relacionades

200 anys fent "una escola per a tothom" a l'Escola Pia de Sant Antoni

(Jordi Llisterri -CR) Diuen que en l'edifici actual, construït després de la setmana Tràgica, van fer l'Església al primer pis, a veure si així no la cremaven. L'Escola Pia de Sant Antoni s'ha hagut de refer diverses vegades però pesa més el que ha quedat de la seva feina en la formació de nens i en la seva implicació al barri, que els "accidents" revolucionaris.

La Salle Bonanova, 125 anys educant amb il·lusió

(La Salle) Fa 125 anys que La Salle Bonanova va començar amb la seva tasca educativa, i tots els membres de la família lasal·liana han volgut celebrar-ho amb il·lusió i felicitat. Per això, s'han organitzat diverses activitats i esdeveniments durant aquest curs 2013-2014. Aquest diumenge 11 de maig ha estat el dia gran d’aquesta efemèride, coincidint amb les Convivències La Salle que s'han celebrat durant tot el cap de setmana.

La Salle Bonanova commemora els seus 125 anys

(La Salle) La Salle Bonanova viu aquest 2014 un any molt especial. Fa 125 anys que va començar a caminar en el món de l'educació i arriba a aquesta data senyalada amb un gran reconeixement i prestigi tant a Barcelona com a Catalunya.

"A Barcelona no hi ha fractura social"

(Ajuntament de Barcelona) L'Ajuntament de Barcelona i l'Obra Social La Caixa han signat la pròrroga d'un conveni per promoure plans comunitaris a tres barris de la ciutat que fomenten la convivència entre veïns i la interculturalitat.

Veure la fe