Vés al contingut

notícies relacionades

L’Escola Pia d’Igualada inaugura un innovador restaurant pedagògic

(Escola Pia) “Com potenciar la formació dual dels alumnes de cuina i gastronomia i comptar amb possibilitats reals d’inserció laboral?” es van preguntar a l’Escola Pia d’Igualada fa algun temps. La resposta s’ha materialitzat fa unes setmanes en el restaurant l’Atelier, un restaurant pedagògic on s’hi treballen diversos conceptes com l’aprenentatge, el servei, la generositat i el futur laboral de molts joves.

La Salle Bonanova, 125 anys educant amb il·lusió

(La Salle) Fa 125 anys que La Salle Bonanova va començar amb la seva tasca educativa, i tots els membres de la família lasal·liana han volgut celebrar-ho amb il·lusió i felicitat. Per això, s'han organitzat diverses activitats i esdeveniments durant aquest curs 2013-2014. Aquest diumenge 11 de maig ha estat el dia gran d’aquesta efemèride, coincidint amb les Convivències La Salle que s'han celebrat durant tot el cap de setmana.

La Salle Bonanova commemora els seus 125 anys

(La Salle) La Salle Bonanova viu aquest 2014 un any molt especial. Fa 125 anys que va començar a caminar en el món de l'educació i arriba a aquesta data senyalada amb un gran reconeixement i prestigi tant a Barcelona com a Catalunya.

panoràmica

Veure la fe